Social Specialist
Pim Zwinkels

Als Pim ons kantoor binnenwandelt, speelt er spontaan een vrolijk deuntje. Deze Whello’er heeft altijd een flinke portie positiviteit in z’n rugzak zitten en neemt die mee, waar hij ook heen gaat. Daar worden wij heel blij van! 

Pim is gefascineerd door social media, omdat het nog zo nieuw is. Iets wat er 10 jaar geleden nog niet was en nu zo’n grote plek inneemt, is toch minstens ontzettend spannend te noemen? Tijdens z’n master Marketing kreeg hij vooral klassieke marketing voorgeschoteld, maar dat weerhield hem er niet van om volledig in de social media marketing te duiken. Deze sociale expert heeft een groot inlevingsvermogen, waardoor hij precies snapt wat voor campagnes zijn doelgroep prikkelen. Verder vindt hij het sociale aspect van z’n werk heel leuk. Tsja, een geboren social specialist. 

Hoe moeilijker iets is, hoe enthousiaster Pim wordt. Dat zien wij bij Whello, maar uit zich ook in zijn vrije tijd. Zo is Pim al 2 jaar fanatiek Japanse woordjes aan het stampen en verwacht hij over 3 jaar toch wel echt resultaat te zien. Dat is nog eens Whello’er met een lange adem!

Skills van Pim?

Met een team van gedreven specialisten helpen we bedrijven bij Whello succesvol te maken. Met deze skills draagt Pim een waardevol steentje bij aan dit succes.

Doorzetten
Positief denken
Trends volgen
Analyseren
Japans praten

Laatste case van Pim

Full service marketing
NaVijfen

Samen met NaVijfen hebben we een nieuw concept voor borrelen en catering ontwikkeld.
Door een full service marketing aanpak hebben we de verkoop in drie maanden tijd laten stijgen van 50 naar 1600 pakketten!

Bekijk de hele case
Full service marketing
whello-specialisten-pim whello-specialisten-pim
Pim Zwinkels

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website
  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute