Onze Snapchat strategie?

Onze Snapchat specialisten analyseren wat jouw doelgroep activeert. Dat doen we door te experimenteren: welk soort advertentie is het populairst en levert de meeste leads op? Dat meten we continu, zodat je campagne uiteindelijk optimaal presteert. Tegelijkertijd bouw je merkbekendheid op, omdat je doelgroep steeds opnieuw wordt getriggerd. 

whello-specialisten-pim whello-specialisten-pim
Pim Zwinkels

  Challenge us


  Meer leadsMeer merkbekendheidMeer inzicht in dataNieuwe brandingNieuwe website
  Wil je direct contact met ons?

  Wat is je website adres?
  Dan nemen we alvast een kijkje

  Ik heb nog geen website

  Volgende

  Ok nice!
  Laat je gegevens achter en we bellen je!


  In de ochtendIn de middagIn de avond

  Snapchat uitbesteden aan Whello?

  Bij Whello geloven we in co-creatie. Je bent betrokken tijdens het hele proces en we werken actief samen. Dat betekent wekelijks overleggen, regelmatig werken op locatie en maandelijks evalueren we de resultaten. Alleen op deze manier kunnen we online succes boeken. Want wie anders begrijpt de nuances van de doelgroep beter dan jij? 

  Samenwerken met Whello

  • Regelmatig sparren met een vaste specialist over de strategie en resultaten
  • Naast campagne specialisten hebben we ook designers en copywriters die zorgen voor creativiteit
  • Profiteer van onze social media ervaringen met andere snelgroeiende merken

  Dat rapporteren we op meerdere manieren aan jou. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel gebruikers jouw ads hebben gezien, wat hun leeftijd en geslacht was en hoeveel aankopen je campagnes hebben gegenereerd. We maken alles meetbaar.

  Snapchat heeft dagelijks 166 miljoen actieve gebruikers. Elke gebruiker is gemiddeld 25 tot 30 minuten per dag op de app te vinden. Gebruikers hebben veel aandacht voor snaps en ads. De meerderheid is jong: 13 tot 24 jaar. Maar de gebruikerspopulatie ‘veroudert’ snel. Ongeveer de helft van de nieuwe gebruikers is 25 jaar of ouder. Dus Snapchat is hét kanaal om young professionals mee te bereiken. 

  Naast het informele contact plannen we routinematig calls en meetings met je in. We sturen maandelijks rapportages en per kwartaal evalueren we de strategie en passen we eventueel het groeiplan aan.

  Whello biedt bedrijven de voordelen van alle online marketing diensten onder één dak. Naast social specialisten hebben wij bijvoorbeeld ook copywriters en designers in-house om je posts aantrekkelijker te maken voor de doelgroep.

  Onze klanten beoordelen Whello met een:

  4.8 / 5

  Mooie merken aan het woord

  Wij hebben een hele fijne samenwerking met Whello. De lijntjes zijn kort, waardoor je soepel en snel kan handelen. En niet geheel onbelangrijk, de resultaten zijn ook goed 😉

  Kitty - Scienta

  Overperformen, dat is wat Whello het liefst doet...Whello heeft een website gebouwd voor 50|50 Amsterdam, onderdeel van het Leger des Heils. Tijdens onze eerste afspraak was al snel duidelijk dat Whello een partij is die zijn zaakjes op orde heeft. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel. Thanks voor de fijne samenwerking!

  Marijn - Leger des Heils

  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Geweldige en goed meedenkende marketing partij die voorziet in alle facetten van de online marketing. Absolute aanrader.

  Sander Kok - Vicky

  Positief: Professionaliteit, Responsiviteit Het was een absoluut genoegen om met het Whello-team te werken! Ze hebben de verschillende fasen doorlopen, van branding en conceptontwerp tot de lancering van een geweldige nieuwe website! Het was leuk om met zulke professionals te werken. De Whello's zijn stuk voor stuk professionals binnen hun eigen vakgebied, vriendelijk en flexibel en er wordt kwalitatief hoogstaand werk verricht binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Daniel - Keesing Technologies

  Whello is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Bij Arend Auto ben ik verantwoordelijk voor de marketing en besteed veel online marketing uit bij Whello. Serge en Nasser zijn vakbekwaam en recht door zee. Ze voeren niet alleen uit maar komen ook zelf met adviezen en ideeën om meer resultaat te halen uit onze online campagnes.

  Ruud Weekers - Arend Auto

  Het fijne van Whello t.o.v. veel andere partijen is dat ze met je meedenken en zelf met goede suggesties komen. Ze zijn persoonlijk en hebben alle verschillende expertises in huis zodat iedereen doet waar hij/zij goed in is. Houd deadlines goed in de gaten maar twijfel niet om met ze in zee te gaan, het resultaat is top!

  Robin - Antenna Groep

  Sinds wij samenwerken met Whello, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. De medewerkers van Whello weten als geen ander marketingbureau hoe je 'de expat' moet benaderen. Ze werken persoonlijk, enthousiast en effectief. Ik beveel ze van harte aan!

  Koen Gijzel - Koentact

  Whello staat altijd open voor nieuwe inzichten en ze denken graag mee over hoe we samen tot het juiste resultaat kunnen komen.

  Rosa - OCEANDIVA Unique Event Locations

  Bedankt voor de fijne samenwerking Whello! Door het betrokken team zijn we nóg enthousiaster over onze dienst dan dat we al waren, dat wil wat zeggen!

  Hakima El Allaoui - Staxi Taxi

  Wij werken nu al zeker 2 jaar met Whello samen op het gebied van onze online marketing. De samenwerking is zo fijn omdat we snel kunnen schakelen met elkaar en er echt wordt meegedacht in het verbeteren van onze zichtbaarheid en het verhogen van het aantal leads. Experts die de juiste snaar weten te raken, keer op keer.

  Mirco Pruyser - BP College

  Experienced people who are able to deliver great quality. Very pleased to be working with whello.

  Maaike - Tandarts Jordaan

  Working together with Whello to achieve our digital and automation goals is a great thing - dedicated, knowledgable, professional and up-to-date to the digital best practices.

  Daniela Fantaziu - Top Employers Institute