Wij maken wel websites voor mensen met ‘niet-normale’ namen

< 1 minuut

Met veel verbazing lazen wij de reactie van Martijn op het verzoek van Souad. Bij ons op kantoor lopen namelijk genoeg ‘niet-normale’ namen rond. Wat is anno 2016 nog een ‘normale’ naam? En hoe kan je nu iemand beoordelen op een ‘niet-normale’ naam?

Whello gelooft in talent ongeacht achtergrond, gender, leeftijd, seksuele voorkeur en mogelijke beperkingen. Daarom bestaat het Whello team uit professionals met ‘normale’ en ‘niet-normale’ namen. We zijn er juist van overtuigd dat diversiteit een belangrijke bijdrage levert aan de identiteit, talenten en ambities van onze organisatie.

Needless to say, werken we voor opdrachtgevers op basis van vertrouwen en gezamenlijke ambities, ongeacht hun achtergrond.

Een niet-normale website

Een website daarentegen mag best niet-normaal zijn. Een ‘niet-normale’ website is onderscheidend en valt op tussen de menigte. Websites zijn de laatste jaren namelijk steeds meer op elkaar gaan lijken. Bij Whello ontwerpen we unieke websites met een eigen identiteit. Maar ook herkenbaar en vertrouwd, wat het gebruikersgemak ten goede komt.

Website laten maken

Iedere onderneming is uniek. Daarom maken wij een nieuwe website volledig naar jouw wens. Wij zorgen ervoor dat jij wordt gevonden door de doelgroep. Zodra de doelgroep jouw website heeft gevonden, moet je de bezoekers vasthouden. De eerste indruk telt en lijkt belangrijker dan ooit. Jouw doelgroep wordt steeds kritischer, heeft minder tijd en klikt sneller weg. De eerste indruk betekent het verschil tussen nieuwsgierig verder kijken of onherroepelijk wegklikken. Nader contact of een vroegtijdig afscheid. Een grote bestelling of een definitief gemiste kans. Een goede website is daarom van levensbelang. Dat betekent een website die er mooi uitziet, maar ook functioneel is.

Vind jij het niet erg om geadviseerd te worden door mensen met ‘niet-normale’ namen? Spreek ons dan aan!

Hey, ik ben geïnteresseerd in

Wil je al onze online marketing specialisten ontmoeten? Klik dan hier.


Alexander heeft een passie voor alles wat digitaal is. Bij online marketing komen zijn creativiteit en analytisch vermogen samen om campagnes op te zetten die werken.