Even voorstellen, Lisa Roelvink

2 minuten

Hello, als nieuwe medewerker van Whello wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Lisa, 24 jaar oud en Online Marketeer. Anderen omschrijven mij als enthousiast, leergierig en klantgericht. Ik ben een denker en houd van logica en redeneren. Zoeken naar een logische samenhang tussen zaken, systematisch en nauwkeurig werken zijn mijn sterke punten. Dit komt goed van pas bij mijn werkzaamheden als Online Marketeer, zoals bij het opzetten en verbeteren van uw Google Adwords campagne.

online-marketeer-whello

Passie voor Online Marketing

Tijdens mijn studie was er vooral aandacht voor traditionele marketing. Mijn passie voor Online Marketing is in de afgelopen jaren ontstaan tijdens mijn werkzaamheden bij verschillende bedrijven. Opgedane kennis kon ik direct toepassen in de praktijk. En laten we eerlijk zijn, sommige dingen moet je gewoon doen en kan je niet leren uit een boek.

Als ik iets doe, dan wil ik graag snel resultaat zien. Dat was hetgeen dat mij zo intrigeerde aan Online Marketing. Met de juiste kennis en toepassing van onder andere SEO en Google Adwords campagnes kan je snel en goed resultaat krijgen. Daar word ik enthousiast van!

Amsterdam

Geboren in Amsterdam, maar inmiddels al weer 10 jaar woonachtig in Hoofddorp waardoor het accent is verdwenen. Wel volgde ik mijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam en ook mijn werkverleden ligt voornamelijk in Amsterdam. Deze maand zal ik weer terug verhuizen naar Amsterdam. Niets is fijner dan in deze prachtige stad naar mijn werk in hartje Amsterdam fietsen. Ik heb dan ook het geluk dat Whello, het leukste Online Marketing Bureau van Amsterdam, op deze geweldige locatie zit: Rokin 75.

De komende jaren

Hier bij Whello zal ik mij de komende jaren verder gaan ontwikkelen op het gebied van Online Marketing. Denk aan het optimaliseren van websites en structuren, linkbuilding en Facebook Ad campagnes. Het feit dat ik niet meer studeer, betekent niet dat ik ben uitgeleerd. Op dit gebied verandert er zoveel dat je nooit bent uitgeleerd. Ik kan niet wachten om morgen beter te zijn dan vandaag, overmorgen beter dan morgen and so on 😉

 


Alexander heeft een passie voor alles wat digitaal is. Bij online marketing komen zijn creativiteit en analytisch vermogen samen om campagnes op te zetten die werken.