Portfolio Tag: Conversie optimalisatie

Bookingxs

Bookingxs.com Uitdaging Bookingxs is een nieuwe tool voor vakantiehuis eigenaren. Met Bookingxs kunnen verhuurders snel hun vakantiehuis plaatsen op verschillende boekingssites. Vanuit een dashboard kunnen eigenaren hun boekingen beheren. De opdracht was simpel; bereik vakantiehuis eigenaren. Wat we hebben gedaan Onze Adwords specialisten hebben een super-gerichte campagne opgezet. Het klikbudget wordt uitsluitend besteed aan relevante... Lees meer »

Arend Auto

ArendAuto.nl Uitdaging Arend Auto, een Renault en Dacia dealer, is een autobedrijf dat hoog inzet op online ontwikkelingen. Daaronder hoorde ook een nieuwe website. Whello werd ingeschakeld om de website Google-vriendelijk te maken. Arend Auto wilde zoveel mogelijk klanten trekken naar de nieuwe website. Wat we hebben gedaan Gedurende de ontwikkeling van de website, zijn de... Lees meer »

Multifast

Multifast.nl Uitdaging Multifast is een groothandel voor bevestigingsmaterialen. Met verschillende A-merken alsook het eigen huismerk. Van purschuim tot schroeven, Multifast heeft een assortiment van duizenden producten. De webshop moest beter gevonden worden in de zoekmachines. Aan Whello de opdracht om de verschillende productcategorieën vindbaar te maken in Google. Wat we hebben gedaan De Whello specialisten... Lees meer »