Portfolio Tag: Linkbuilding

Footy

Footy Uitdaging Footy is een snelgroeiende 7vs7 voetbalcompetitie in Amsterdam. De organisatie van Footy wilde graag uitgroeien tot dé competitie voor bedrijven en vrienden in de regio. Naar het voorbeeld van Engeland en Frankrijk waar mini-voetbalcompetities voor recreatieve voetballers big business is. Whello werd ingeschakeld om cross-mediaal de doelgroep te bereiken. Wat we hebben gedaan... Lees meer »

Shoq Creative Studio

Shoq-studio.nl Uitdaging Shoq Creative Studio is een videoproductie bureau in Amsterdam. Ze zijn een full-service bureau gespecialiseerd in een complete reclamecampagne. Met bekende klanten zoals Campina en Wijko, zetten ze keer op keer prachtige campagnes neer. De klantencontacten verlopen grotendeels via het netwerk. De opdracht om meer klantenaanvragen via online kanalen te krijgen werd bij Whello gelegd.... Lees meer »

Fiscali

Fiscali Uitdaging Fiscali is hét administratiekantoor voor de regio Hoofddorp. Wat Fiscali speciaal maakt, is hun doelgroep. Ze richten zich namelijk ook op Poolse immigranten in Nederland. Fiscali wilde een nieuwe moderne website, die zowel goed scoort op Nederlandse als Poolse zoekwoorden. Een ware SEO uitdaging dus. Wat we hebben gedaan De website is gebouwd vanuit een... Lees meer »

Slotenmaker 24/7 Noodlijn

Slotenmaker24-7 Amsterdam Uitdaging Slotenmaker24-7.amsterdam levert slotenmaker diensten in Amsterdam en omstreken. De slotenmaker branche is zeer competitief. Een goede website en online vindbaarheid is essentieel. De opdracht was duidelijk; hoge posities in Google, zowel organisch als betaald. Wat we hebben gedaan De Whello specialisten hebben een strakke Adwords campagne neergezet, gericht op mobile. Immers, als je buitengesloten... Lees meer »

Rooming.nl

Rooming.nl Uitdaging Rooming.nl is één van de grootste kamerverhuur platforms in Nederland. Op de website kunnen eigenaren hun kamer aanbieden, en huurders een kamer vinden. Middels Facebook synchronisatie kan je direct zien wie de persoon aan de overkant is. Rooming.nl moest beter gevonden worden in Google, en huurde de Whello specialisten in voor dit klusje.... Lees meer »

Arend Auto

ArendAuto.nl Uitdaging Arend Auto, een Renault en Dacia dealer, is een autobedrijf dat hoog inzet op online ontwikkelingen. Daaronder hoorde ook een nieuwe website. Whello werd ingeschakeld om de website Google-vriendelijk te maken. Arend Auto wilde zoveel mogelijk klanten trekken naar de nieuwe website. Wat we hebben gedaan Gedurende de ontwikkeling van de website, zijn de... Lees meer »

Green Creatives

Green Creatives Uitdaging Green Creatives is een reclamebureau in Amsterdam. En waar wilt een reclamebureau in Amsterdam op gevonden worden in Google? Precies. En dat is waarom Whello werd ingehuurd door onze buren op kantoor (Rokin 75) Wat we hebben gedaan De missie was 'loud and clear'. Een nummer 1 positie in Google op het... Lees meer »