Portfolio Tag: Portfolio Online Advertentie

Footy

Footy Uitdaging Footy is een snelgroeiende 7vs7 voetbalcompetitie in Amsterdam. De organisatie van Footy wilde graag uitgroeien tot dé competitie voor bedrijven en vrienden in de regio. Naar het voorbeeld van Engeland en Frankrijk waar mini-voetbalcompetities voor recreatieve voetballers big business is. Whello werd ingeschakeld om cross-mediaal de doelgroep te bereiken. Wat we hebben gedaan... Lees meer »

Slotenmaker 24/7 Noodlijn

Slotenmaker24-7 Amsterdam Uitdaging Slotenmaker24-7.amsterdam levert slotenmaker diensten in Amsterdam en omstreken. De slotenmaker branche is zeer competitief. Een goede website en online vindbaarheid is essentieel. De opdracht was duidelijk; hoge posities in Google, zowel organisch als betaald. Wat we hebben gedaan De Whello specialisten hebben een strakke Adwords campagne neergezet, gericht op mobile. Immers, als je buitengesloten... Lees meer »

Rooming.nl

Rooming.nl Uitdaging Rooming.nl is één van de grootste kamerverhuur platforms in Nederland. Op de website kunnen eigenaren hun kamer aanbieden, en huurders een kamer vinden. Middels Facebook synchronisatie kan je direct zien wie de persoon aan de overkant is. Rooming.nl moest beter gevonden worden in Google, en huurde de Whello specialisten in voor dit klusje.... Lees meer »

Bookingxs

Bookingxs.com Uitdaging Bookingxs is een nieuwe tool voor vakantiehuis eigenaren. Met Bookingxs kunnen verhuurders snel hun vakantiehuis plaatsen op verschillende boekingssites. Vanuit een dashboard kunnen eigenaren hun boekingen beheren. De opdracht was simpel; bereik vakantiehuis eigenaren. Wat we hebben gedaan Onze Adwords specialisten hebben een super-gerichte campagne opgezet. Het klikbudget wordt uitsluitend besteed aan relevante... Lees meer »

Arend Auto

ArendAuto.nl Uitdaging Arend Auto, een Renault en Dacia dealer, is een autobedrijf dat hoog inzet op online ontwikkelingen. Daaronder hoorde ook een nieuwe website. Whello werd ingeschakeld om de website Google-vriendelijk te maken. Arend Auto wilde zoveel mogelijk klanten trekken naar de nieuwe website. Wat we hebben gedaan Gedurende de ontwikkeling van de website, zijn de... Lees meer »

Multifast

Multifast.nl Uitdaging Multifast is een groothandel voor bevestigingsmaterialen. Met verschillende A-merken alsook het eigen huismerk. Van purschuim tot schroeven, Multifast heeft een assortiment van duizenden producten. De webshop moest beter gevonden worden in de zoekmachines. Aan Whello de opdracht om de verschillende productcategorieën vindbaar te maken in Google. Wat we hebben gedaan De Whello specialisten... Lees meer »

Perfect Housing

PerfectHousing.com Perfect Housing is een verhuurmakelaar met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ze richten zich voornamelijk op expats, buitenlandse professionals in Nederland. Uitdaging Het uitgangspunt was het werven van zoveel mogelijk relevante (kwalitatieve) klanten, terwijl tegelijkertijd steeds effectiever moest worden omgegaan met het marketingbudget. Wat we hebben gedaan Voor Perfect Housing heeft Whello het... Lees meer »