Portfolio Tag: SEO copywriting

Slotenmaker 24/7 Noodlijn

Slotenmaker24-7 Amsterdam Uitdaging Slotenmaker24-7.amsterdam levert slotenmaker diensten in Amsterdam en omstreken. De slotenmaker branche is zeer competitief. Een goede website en online vindbaarheid is essentieel. De opdracht was duidelijk; hoge posities in Google, zowel organisch als betaald. Wat we hebben gedaan De Whello specialisten hebben een strakke Adwords campagne neergezet, gericht op mobile. Immers, als je buitengesloten... Lees meer »

NationaleAutolease

Nationale Autolease Uitdaging Nationale Autolease is financiële dienstverlener op het gebied van Financial Lease. Financial lease is een auto leasevorm speciaal voor ondernemers. Nationale Autolease wilde stappen maken met een professionele website en online vindbaarheid. Whello werd gekozen om de website te ontwikkelen. Wat we hebben gedaan Er lag een technische uitdaging, om de verschillende autodealer... Lees meer »

Arend Auto

ArendAuto.nl Uitdaging Arend Auto, een Renault en Dacia dealer, is een autobedrijf dat hoog inzet op online ontwikkelingen. Daaronder hoorde ook een nieuwe website. Whello werd ingeschakeld om de website Google-vriendelijk te maken. Arend Auto wilde zoveel mogelijk klanten trekken naar de nieuwe website. Wat we hebben gedaan Gedurende de ontwikkeling van de website, zijn de... Lees meer »

Green Creatives

Green Creatives Uitdaging Green Creatives is een reclamebureau in Amsterdam. En waar wilt een reclamebureau in Amsterdam op gevonden worden in Google? Precies. En dat is waarom Whello werd ingehuurd door onze buren op kantoor (Rokin 75) Wat we hebben gedaan De missie was 'loud and clear'. Een nummer 1 positie in Google op het... Lees meer »