Online Marketing Tips

Bij Whello delen wij graag onze online marketing tips en tricks met jou! Op onze blog lees je regelmatig handige weetjes om jouw website zichtbaar en vindbaar te maken en te houden. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen en trends!

10 vragen aan… Jelle

In 10 vragen aan… laten we Whello’ers aan het woord. Over belangrijke dingen. Een snelle manier om al onze marketeers te leren kennen. Spaar ze allemaal! Vandaag stellen we 10 vragen aan: Jelle. 1. Omschrijf wat je doet bij Whello alsof je het uitlegt aan je moeder. Ken je Google? Weet je wat Facebook &... Lees meer »

Waarom wij voor de Houthavens hebben gekozen

Wij hebben de afgelopen twee jaar met veel plezier in Amsterdam-Noord gewerkt, maar vanwege een sterke groei aan klanten en personeel zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor. Onze nieuwe plek vind je in de hippe Houthavens in Amsterdam. Waarom we voor deze buurt hebben gekozen? Wat voor buurt is de Houthavens? De Houthavens is... Lees meer »

We zijn verhuisd! 3x waarom jij snel bij ons langs moet komen

Het is je vast niet ontgaan: wij zijn verhuisd! We hebben ons kantoor in Amsterdam-Noord verlaten en onze spullen verplaatst naar de hippe Houthavens. En hoewel we onze oude, vertrouwde plek heus wel gaan missen, kunnen we ook niet wachten om in Amsterdam-West aan de slag te gaan. Whello startte in Bouncespace op de Overtoom... Lees meer »

Waarom Tikkie een steeds populairder betaalmiddel wordt voor webshops

Ben je uiteten geweest en wil je de rekening splitten? Dat is niet meer nodig door betaalapp Tikkie. De app wordt steeds populairder, doordat ‘ie supermakkelijk in gebruik is. Ook bij webshops is het instellen van Tikkie als betaalmiddel in opkomst. Wat zijn de voordelen van deze app voor jouw webshop en wat kunnen wij... Lees meer »

Wat zijn LSI-zoekwoorden en hoe gebruik je ze?

Search algorithms ontwikkelen zich steeds meer en in de afgelopen periode is het belang van 'semantic search' steeds belangrijker geworden. Hoewel het geen nieuwe techniek is, weten we eigenlijk niet wat het is. LSI keywords, latent semantic indexing, worden door zoekmachines als Google gebruikt om relaties tussen verschillende termen te bestuderen en te vergelijken. Hoe kunnen we... Lees meer »

5 redenen om stage te lopen bij Whello

Stage lopen is een spannende periode voor iedere student. Maar ook een erg leerzame! Daan liep 20 weken stage bij ons en leerde een hoop. En had veel lol. Hij legt in deze blog uit waarom hij een stage bij Whello hartstikke aanraadt. 1. Goede begeleiding Het klinkt misschien een beetje cliché, maar goede begeleiding... Lees meer »

3x waarom we blij zijn met kantoorhond Pip

Voor wie ooit bij ons langs is geweest, is het geen nieuws: we hebben een kantoorhond. Whello’er Carlo neemt zijn hond Pip wekelijks mee naar werk. En daar zijn we heel blij mee! Niet alleen omdat Pip een superleuk beestje is, maar ook omdat er vele voordelen aan haar als bedrijfshond zitten. 1. Ze maakt ons... Lees meer »