Online Marketing Tips

Bij Whello delen wij graag onze online marketing tips en tricks met jou! Op onze blog lees je regelmatig handige weetjes om jouw website zichtbaar en vindbaar te maken en te houden. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen en trends!

7 tips om het maximale uit Black Friday te halen met Google Ads

De datum 29 november staat bij alle marketeers in Nederland al een tijdje omcirkeld: het is dan Black Friday! Black Friday is inmiddels niet alleen in Amerika de dag van de koopjesjagers, maar ook in Nederland. In 2018 was er rondom de dagen van Black Friday een groei te zien van 38% op het aantal... Lees meer »

Een nieuw gezicht bij Whello! Gwen Drieduite

Een nieuw gezicht bij Whello! Welkom bij het team Gwen! Wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers? 1. Kan je wat over jezelf vertellen? Hoi, ik ben Gwen Drieduite. Geboren in Rotterdam, maar ik woon (tot teleurstelling van mijn Rotterdamse familie) al bijna negen jaar... Lees meer »

Een nieuw gezicht bij Whello! Joris Simons

Whello blijft groeien, inmiddels is ook Joris al bijna twee weken bij ons aan de slag. Welkom bij Whello, Joris! Wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers? 1. Kan je wat over jezelf vertellen? Ik ben Joris Simons, ik kom uit Abcoude maar woon al... Lees meer »

Dít leerde ons SEO-team van Take It Offline

Op 4 oktober was het zover: het SEO-team van Whello ruilde voor één dag het kantoor in de Houthavens in voor het TQ-gebouw op de Singel in hartje Amsterdam. Hier vond het jaarlijks terugkerende Take it Offline evenement plaats. Tijdens dit evenement kwamen veel facetten van het online marketing vakgebied aan bod: growth hacking, data,... Lees meer »

Een nieuw gezicht bij Whello! Ward Geskes

Een nieuw gezicht bij Whello! Welkom bij het team Ward, wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers? 1. Kan je wat over jezelf vertellen? Ik ben Ward Geskes, ben 22 jaar oud, kom uit Heemstede en woon momenteel in Amsterdam. Ik ben derdejaars-student Communicatiewetenschap aan... Lees meer »

Een nieuw gezicht bij Whello! Yassin Boughoufala

Een nieuw gezicht bij Whello! Welkom bij het team Yassin, wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers? 1. Kan je wat over jezelf vertellen? Ik ben Yassin, 29 jaar en kom het Whello team versterken met mijn SEA-skills. Ik ben getrouwd en vader van twee... Lees meer »

Doelgroep bepalen voor Facebook Ads? Op deze vijf manieren lukt dat je zeker

Facebook is een van de sterkste media om op te adverteren. Adverteerders kunnen namelijk heel specifiek de doelgroep van hun advertentie bepalen. Het creëren van advertenties via bijvoorbeeld Facebook targeting gaat een stuk verder dan alleen het gebruiken van demografische en geografische gegevens. Je kunt namelijk ook slim inhaken op het gedrag van online gebruikers. ... Lees meer »

Client stories: in gesprek met Peter Koijen van In2motivation

Bij Whello werken we samen met heel veel ondernemers. En iedereen heeft zijn eigen achtergrond en verhaal. In Client Stories stellen we deze leuke mensen aan je voor. Hoe zijn ze gestart en wat heeft Whello voor ze betekend? Vandaag praten we met Peter Koijen van In2motivation, een internationaal bureau voor trainingen, motivational speaking en... Lees meer »

Een nieuw gezicht bij Whello! Pauline Rep

Een nieuw gezicht bij Whello! Welkom bij het team Pauline, wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers? 1. Kan je wat over jezelf vertellen? Ik ben Pauline en ik ben 20 jaar. Ik studeer aan TMO Fashion Business School en zit nu in het laatste... Lees meer »