Online Marketing Tips

Bij Whello delen wij graag onze online marketing tips en tricks met jou! Op onze blog lees je regelmatig handige weetjes om jouw website zichtbaar en vindbaar te maken en te houden. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen en trends!

120+ Adwords uitsluitingszoekwoorden die iedereen zou moeten gebruiken

Eén van de belangrijkste optimalisatie mogelijkheden in Google Adwords zijn de uitsluitingszoekwoorden. Dit zijn de zoekwoorden waar je absoluut NIET op gevonden wilt worden. Je wilt tenslotte alleen betalen voor relevante klikken. We gaan je een handje helpen met een enorme lijst van zoekwoorden die je altijd zou moeten uitsluiten. Maar eerst; Wat is de logica… Lees meer »

Wat is een redirect en wanneer pas je deze toe?

Iedereen heeft wel eens de bekende 404 foutmelding op het scherm gezien. Vaak klik je dan geïrriteerd de website weg en ga je terug naar de zoekresultaten. Voor jou als website beheerder erg zonde natuurlijk. Maar wist je dat er een mooie oplossing hiervoor bedacht is? Redirects! Het plaatsen van een redirect is een manier... Lees meer »

Waarom heb ik een online marketingstrategie nodig? 10 redenen!

Hoe ziet jouw online plan eruit? Is dat een rechte lijn die doelgericht naar voren werkt? Of is het meer een kronkelige lijn die voor een hoop vraagtekens zorgt? Voor een groot aantal bedrijven die online actief zijn, zal het tweede scenario bekend voorkomen. Velen hebben wel duidelijk op papier staan wat het einddoel moet… Lees meer »

5 redenen waarom online marketing zo belangrijk is geworden voor bedrijven

Met allerlei veranderingen en evoluties van moderne technologieën doen kleine en middelgrote bedrijven werkelijk alles wat ze kunnen om bij te blijven. Bedrijven van de oude stempel veranderen hun stugge bedrijfsmodel in een online model. De ouderwetse marketinginspanningen worden nu aangevuld met allerlei hippe digitale marketingstrategieën. Het gebeurt allemaal om online terrein te boeken. Want… Lees meer »

Welk budget moet je vrijmaken voor online marketing?

Dat online marketing zo goed meetbaar is, maakt het mogelijk om elke uitgegeven euro te verantwoorden. Resultaten waren nog nooit zo tastbaar en dat betekent dat de directeur continu in je nek zit te hijgen. Want elke euro moet zichzelf terugbetalen. Maar hoeveel budget moet je eigenlijk vrijmaken voor online marketing activiteiten? Daarvoor baseren we… Lees meer »

De ultieme AVG checklist in 10 praktische stappen

Implementatie AVG – jouw to-do list In een eerdere blog hebben we de basis van de nieuwe privacy wet, de AVG/GDPR, al uitgelegd. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees onze wat is AVG blog dan eerst. Dit is een handige AVG checklist met 10 praktische stappen, die je zal moeten bekijken, uitvoeren, klaarzetten… Lees meer »

Wat is AVG en wat betekent het voor jou?

De nieuwe privacy wet Op 25 mei 2018 zal de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) vervangen worden door nieuwe privacy wet: de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), ook wel GDPR (General Data Protection Regulation) genoemd. Alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken van inwoners van de EU, moeten dan ‘compliant’ zijn met de nieuwe wetgeving. Onder persoonsgegevens vallen… Lees meer »

3 fysiotherapie marketing tips die elke praktijk zou moeten weten

De ontwikkelingen in de fysiotherapie gaan hard, heel hard. Met een toename van fysiotherapeuten, is het eigenlijk vanzelfsprekend dat je extra moet werken aan je onderscheidende vermogen. Als ervaringsdeskundige van marketing in de zorg, kijken wij in dit artikel hoe je onderscheidend kunt zijn door simpelweg online aanwezig te zijn. Fysiotherapie en online marketing De... Lees meer »

Waarom de canonical tag superbelangrijk is?

Duplicate content is altijd een hot topic. Niet voor niets, want het komt op veel websites voor. Veel mensen weten namelijk niet, dat dit fenomeen schadelijk is voor je posities in Google. Zoekmachines weten niet wie de credits zou moeten ontvangen voor de content en zal dus beide websites straffen voor de duplicate content. Weten... Lees meer »