Online Marketing Tips

Bij Whello delen wij graag onze online marketing tips en tricks met jou! Op onze blog lees je regelmatig handige weetjes om jouw website zichtbaar en vindbaar te maken en te houden. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen en trends!

De voor- en nadelen van een Google Grant Account

Vaak hebben non-profit organisaties weinig of geen budget voor advertenties binnen het Google Search network. Hier heeft Google een interessante optie voor bedacht, namelijk de Google Grant Status. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de Google Grant Status, en hoe je deze kunt krijgen. Wat houdt de Google Grant Status in? De… Lees meer »

Hoe wij onze top positie in Google hebben behaald

Een veelgestelde vraag is hoe je die nummer 1 positie in de organische zoekresultaten van Google bereikt. Wie droomt er niet van die eerste plek in Google? Als je online marketing bureau of seo bureau amsterdam in Google typt, zul je Whello bovenaan zien staan. Dit is geen toeval, er zit een hele strategie achter. Wij geven jou... Lees meer »

5 tips voor jou en je organisatie voor een effectieve Instagram Strategie

Een effectieve Instagram strategie is voor veel organisaties een uitdaging. Vorige week vond het ‘Grow With HubSpot’ evenement plaats in Amsterdam, waarvan de juiste Instagram strategie een onderdeel was. Al snel werd de hoofdgedachte van het evenement duidelijk: de marketeers en sales personen bieden het over algemeen ‘sh*t’ content aan en vermoeien de consument hiermee.... Lees meer »

De inbound marketing highlights van de HubSpot experts

Vele zullen het al wel weten, maar voor de minder ervaren marketeers: hubspot is een inbound marketing software platform wat bedrijven helpt om meer bezoekers aan te trekken, leads te genereren en uiteindelijk te converteren. Hubspot organiseerde een event in Amsterdam. Deze dag stond in het teken van het gebruik van inbound marketing & sales… Lees meer »

Wat is structured data en hoe krijg je hiermee meer Google bezoekers?

Als we het hebben over SEO, komen vaak keywords, linkbuilding en zoekwoorden posities aan bod. Echter wordt technische SEO vaak vergeten, terwijl dit ook belangrijk is. De on-page SEO is onlosmakend verbonden aan het technische SEO. Beide stimuleren elkaar, waardoor je het voor Google makkelijker maakt om jouw website te ‘crawlen’. Technische SEO omvat op… Lees meer »