5 redenen om stage te lopen bij Whello

< 1 minuut

Stage lopen is een spannende periode voor iedere student. Maar ook een erg leerzame! Daan liep 20 weken stage bij ons en leerde een hoop. En had veel lol. Hij legt in deze blog uit waarom hij een stage bij Whello hartstikke aanraadt.

1. Goede begeleiding

Het klinkt misschien een beetje cliché, maar goede begeleiding is belangrijk tijdens een stageperiode. En die begeleiding was echt heel fijn bij Whello. Ik kon al mijn vragen stellen en kreeg hulp waar ik dat nodig had.

2. Genoeg om te leren

Ik kwam binnen bij Whello zonder enige online marketing ervaring. Gelukkig kon ik veel verschillende dingen leren over allerlei specialismes. Tijdens het eerste deel van mijn stage hield ik mij bezig met SEO. In de laatste weken ging ik juist aan de slag met Google Adwords- en Social campagnes. Ik heb ze zelf opgezet en gemanaged!

whello_stage

3. Zelfstandig leren werken

Tijdens mijn stage heb ik erg veel geleerd, en ben ik steeds zelfstandiger geworden. En door die zelfstandigheid kon ik meer doen dan ik van te voren had gedacht. Ik werd zelfs het aanspreekpunt van een aantal klanten waar ik werkzaamheden voor deed. En daardoor leerde ik alleen nog maar meer.

4. Gezellige vrimibo’s

Naast de serieuze werkzaamheden was er natuurlijk ook ruimte voor gezellige borrels en leuke activiteiten bij Whello. Elke vrijdagmiddag drinkt iedereen gezellig een drankje. En wordt er vaak een potje pool gespeeld. Of tafeltennis.

stage_whello

5. Tafeltennissen na het werk

En brengt mij bij het onderdeel waar ik mij het meest in ontwikkeld heb, tafeltennis ;). Als stagiair heb ik het vrijdagmiddag-toernooi tafeltennis gewonnen, een belangrijke titel die ik vervolgens weer op mijn CV kan zetten.

Daarnaast vindt iedereen het leuk om rond-de-tafel te spelen tijdens de lunch. Af en toe pauze nemen is namelijk ook belangrijk als online marketeer :).

Tijdens mijn stage heb ik dus erg veel geleerd – van seo tot sea en van klantcontact tot tafeltennissen. En naast dat al die Whello’ers veel kennis hebben, zijn het ook nog eens leuke mensen. Ik zou stage lopen bij Whello dan ook zeker aanraden!

Ook stage lopen bij Whello?

Ben je door Daan super-enthousiast geworden en wil je ook stage lopen bij Whello? Leuk, we zijn altijd op zoek naar nieuwe stagiairs! Kijk op onze vacaturepagina voor al onze stage-vacatures. Of kom gewoon eens langs. Spelen we gelijk een potje rond-de-tafel!


Online marketing specialist