Automatisch advertenties plaatsen op Marktplaats

< 1 minuut

Heeft u als ondernemer meerdere advertenties op Marktplaats staan? Dan zult u merken dat het beheren van deze advertenties veel tijd kan kosten.

Automatisch omhoogplaatsen

Whello kan daarbij helpen door het plaatsen en omhoog plaatsen over te nemen. U levert de advertenties aan en wij zorgen dat de advertenties automatisch geplaatst worden op Marktplaats en bovendien regelmatig worden verhoogd. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw advertenties te plaatsen op andere veel bezochte verkoopsites als Speurders.nl en Tweedehands.nl. Zo bent u, zonder omkijken, gegarandeerd van maximale zichtbaarheid.

Heldere advertentierapportages

Wij beheren de advertenties van meerdere opdrachtgevers op een professionele manier. Dat wil zeggen, dat we naast het plaatsingswerk, u ook van rapportages voorzien. Hoeveel klanten hebben doorgeklikt naar uw website? Hoeveel mensen hebben uw advertenties gezien?

Wat mag u verwachten:

  • Voordelige tarieven afhankelijk van het aantal advertenties
  • Plaatsing mogelijk op meer dan 10 verkoopsites
  • Regelmatige automatisch omhoog plaatsing
  • Combinatie met Marktplaats Topadvertenties mogelijk
  • Maandelijkse rapportage

Naast adverteren op Marktplaats, helpen wij vanuit Amsterdam bedrijven ook met Google Adwords & SEO, E-mail marketing, Professionele Social Media en Websites / Landingspagina’s!

Neem snel contact met ons op voor een afspraak!