Een nieuw gezicht bij Whello! Ahmad Rashid

< 1 minuut

Een nieuw gezicht bij Whello. Welkom bij het team Ahmad! Wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar onze volgers zijn ook heel benieuwd naar je.

1. Kan je iets over jezelf vertellen?

Zeker! Mijn naam is Ahmad. Ik ben 22 jaar en ik studeer Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Verder ben ik een TikTok-pro, if I may say so myself. 🙂

2. Wat ga je bij Whello allemaal doen? 

Vanaf november tot januari ben ik content stagiair bij Whello. Ik ga voor Whello verschillende soorten content maken en publiceren op de socials. I am very excited!

3. Hoe ben je bij Whello terechtgekomen? 

Het HvA heeft een stage-vacaturebank, via deze bank ben ik op de vacature van Whello gekomen. Nadat ik de uitgebreide vacaturetekst las en de website bekeek was ik enthousiast over de visie van Whello en wilde ik wat meer weten. Vandaar dat ik heb gesolliciteerd. 

4. Waar kijk je het meest naar uit?

Ik kijk vooral uit naar de verschillende soorten content waar het bedrijf te maken mee krijgt. Vooral de visuele content vind ik erg interessant en ik ben dan ook benieuwd hoe SKIPP (videobedrijf naast Whello) samen met Whello een concept tot leven brengt.

5. Wat is je eerste indruk?

Mijn eerste indruk van Whello is zeker positief. Het team was erg verwelkomend naar mij. Verder neemt het bedrijf mijn grenzen erg serieus, wat ik als 2e tweedejaarsstudent erg fijn vind.

Ook stagelopen bij Whello?

Wil jij net als Ahmad knallen bij Whello? Leuk! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Kijk op onze vacaturepagina voor al onze openstaande stagevacatures. Of kom gewoon eens langs. De koffie staat klaar.


Online marketing specialist