Een nieuw gezicht bij Whello! Gwen Drieduite

< 1 minuut

Een nieuw gezicht bij Whello! Welkom bij het team Gwen! Wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers?

1. Kan je wat over jezelf vertellen?

Hoi, ik ben Gwen Drieduite. Geboren in Rotterdam, maar ik woon (tot teleurstelling van mijn Rotterdamse familie) al bijna negen jaar in Amsterdam. Via een stage kwam ik in aanraking met SEO en vanaf dat moment ben ik dieper in de wondere wereld van zoekmachine optimalisatie gedoken. In mijn vrije tijd ga ik veel naar concerten, festivals en naar de film. 

2. Wat ga je bij Whello allemaal doen?

Bij Whello ga ik aan de slag als SEO-specialist en ben ik de laatste toevoeging aan het all-female SEO-specialisten team (met uitzondering van stagiair Ward). Daarnaast hoop ik een bijdrage aan de onderdelen structuur, organisatie en planning te kunnen leveren.

3. Hoe ben je bij Whello terechtgekomen?

Tisem Griffioen (SEO-specialist) en ik heb in het verleden al een keer samengewerkt en hebben daarna altijd contact gehouden. Ik was op zoek naar meer uitdaging in mijn werk en Tisem stelde voor dat ik langskwam voor een gesprek. Na een kennismakingsgesprek met Nasser bleek Whello de nieuwe uitdaging te zijn die ik zocht.

4. Waar kijk je het meest naar uit?

Het meeste kijk ik uit naar mijn kennis ontwikkelen en klanten laten groeien door middel van duurzame SEO strategieën. Daarnaast kijk ik uit naar, samen met mijn ambitieuze collega’s, mooie resultaten behalen voor iedere Whello klant.

5. Wat is je eerste indruk?

Het is een gezellige boel waar hard wordt gewerkt. Het kantoor is lekker licht en zeer modern, daarnaast ben ik nu al bang voor het eerste potje tafeltennissen… Zeker niet één van mijn talenten.

Ook werken bij Whello?

Wil jij samen met Gwen knallen voor verschillende klanten? Leuk! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Kijk op onze vacaturepagina voor al onze openstaande vacatures. Of kom gewoon eens langs. De koffie staat klaar.


Online marketing specialist