Een nieuw gezicht bij Whello! Joris Simons

< 1 minuut

Whello blijft groeien, inmiddels is ook Joris al bijna twee weken bij ons aan de slag. Welkom bij Whello, Joris! Wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers?

1. Kan je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Joris Simons, ik kom uit Abcoude maar woon al ruim 20 jaar in Amsterdam. Ik kom uit een ondernemers-nest en heb een aangeboren interesse in bedrijven. Mijn interesse in online marketing is ontstaan vanuit mijn eigen kledinglijn; fashion junky. Ik dacht eerst dat ik modeontwerper was, maar het succes van mijn bedrijf bleek minder te komen door mijn creatieve talent en meer door mijn online marketing skills. Daar wilde ik dus meer mee doen.

2. Wat ga je bij Whello allemaal doen?

Ik heb zes jaar ervaring in online marketing en heb mij 2 jaar geleden gespecialiseerd in PPC marketing. Ik vind dit vooral leuk omdat je snel direct resultaat kan boeken voor een klant. Daarnaast ga ik ook aan de slag als CRO specialist; super leuk al dat verkeer, maar het moet natuurlijk wel converteren. 

3. Hoe ben je bij Whello terechtgekomen?

Ik heb een online marketing opleiding gevolgd en daar kwam ik Nasser (een van de oprichters van Whello) tegen. We hadden meteen een goede klik en hebben altijd contact gehouden. Toen ik klaar was voor een nieuwe uitdaging was Whello daarom de perfecte volgende stap. 

4. Waar kijk je het meest naar uit?

Bedrijven keihard laten groeien, zodat ik met mijn online marketing ervaring bedrijven kan adviseren in de volgende te nemen stappen. Ook vind ik het leuk dat er bij Whello meer PPC collega’s zitten waar ik mee kan sparren over online marketing.

5. Wat is je eerste indruk?

Er heerst een professionele, relaxte maar resultaatgerichte sfeer. Leuk ook om te zien hoe vriendschappelijk de collega’s met elkaar om gaan.  

Ook werken bij Whello?

Wil jij samen met Joris knallen voor verschillende klanten? Leuk! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Kijk op onze vacaturepagina voor al onze openstaande vacatures. Of kom gewoon eens langs. De koffie staat klaar.