Een nieuw gezicht bij Whello! Pauline Rep

< 1 minuut

Een nieuw gezicht bij Whello! Welkom bij het team Pauline, wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers?

1. Kan je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Pauline en ik ben 20 jaar. Ik studeer aan TMO Fashion Business School en zit nu in het laatste halfjaar van mijn opleiding. Doordeweeks ben ik bezig met mijn eindstage bij Whello, maar in het weekend kan je mij meestal vinden bij mijn vrienden. Daarnaast hou ik wel van een feestje en kan je mij ook regelmatig op een festival tegenkomen. 

2. Wat ga je bij Whello allemaal doen?

Dat is voor mij ook een vraag en daarom vind ik het best wel een beetje spannend. Ik ben op dit moment druk bezig met SEO en zal dit ook de grootste periode van mijn stage doen. Daarnaast ga ik ook kijken naar content en misschien ook wel naar campagnes. Ik wil zoveel mogelijk leren en doen!

3. Hoe ben je bij Whello terechtgekomen?

Voor het laatste halfjaar van mijn studie moet ik dus een eindstage lopen. Tijdens mijn opleiding ben ik er achter gekomen dat ik online marketing erg leuk vind, en merkte ik dat ik hier meer over wilde leren. Hoewel ik Fashion studeer, vind ik ook de andere branches interessant.

Ik wilde niet per se stage lopen bij een modebedrijf. Een online marketing bureau was dé ideale oplossing. En wat is er nou leuker dan werken bij een bedrijf met een jong team, dat een flinke dosis humor heeft?

4. Waar kijk je het meest naar uit?

Dat ik een specialisme helemaal onder de knie krijg. Ik wil graag zoveel mogelijk leren, en ik wil het ook gelijk kunnen. Hier is natuurlijk tijd voor nodig, maar ik heb zin om veel te leren.

Ook kijk ik uit naar het moment dat ik zelf een klant op me kan nemen en dat ik samen met hen kan kijken naar hun online marketing. En ook de pingpong-wedstrijdjes en uitjes die we met het team gaan doen lijken me leuk. 😉

5. Wat is je eerste indruk?

Als ik om mij heen kijk, zie ik een jong team dat gezellig met elkaar omgaat. Het is pas mijn tweede week, maar ik denk zeker dat ik hier wel kan wennen en dat ik het naar mijn zin ga hebben!

Ook stage lopen bij Whello?

Ben je door Pauline super-enthousiast geworden en wil je ook stage lopen bij Whello? Leuk, we zijn altijd op zoek naar nieuwe stagiairs! Kijk op onze vacaturepagina voor al onze stage-vacatures. Of kom gewoon eens langs. Spelen we gelijk een potje rond-de-tafel!