Een nieuw gezicht bij Whello! Ward Geskes

< 1 minuut

Een nieuw gezicht bij Whello! Welkom bij het team Ward, wij leren je dagelijks steeds beter kennen, maar kan je jezelf ook even voorstellen aan onze volgers?

1. Kan je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Ward Geskes, ben 22 jaar oud, kom uit Heemstede en woon momenteel in Amsterdam. Ik ben derdejaars-student Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en liefhebber van (online) marketing. Vandaar dat ik koos om mijn stageperiode bij Whello door te brengen!

2. Wat ga je bij Whello allemaal doen?

Tijdens mijn stage ga ik alle facetten van het online marketing vak uitproberen. Van SEO en SEA tot campagnes en content. Ik loop met elk team binnen Whello een aantal weken mee om er gaandeweg achter te komen wat mij het meest ligt!
Whello_Meet_Medewerkers-Ward

3. Hoe ben je bij Whello terechtgekomen?

Tijdens mijn zoektocht naar een stage kwam ik erachter dat ik graag de online marketing wereld wilde ontdekken. Whello sprak mij in eerste instantie het meest aan en dit gevoel werd bevestigd toen ik op gesprek kwam. Van alle gesprekken die ik heb gehad, stak Whello er met kop en schouders bovenuit.

4. Waar kijk je het meest naar uit?

Naar de praktische werkervaring die ik op ga doen. Dit is toch een essentieel onderdeel dat ik tijdens mijn studie heb gemist. Het is erg leerzaam om de theorie in praktijk toe te passen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om klanten online te laten groeien tijdens mijn stage bij Whello.

5. Wat is je eerste indruk?

Whello bestaat uit een hardwerkend, jong en dynamisch team. Dit was ook de eerste indruk die ik had toen ik binnenkwam. Stuk voor stuk zijn Whello’ers mensen die keihard en resultaatgericht werken om de klant online te laten groeien, maar daarnaast zijn het ook mensen met wie je onwijs veel lol kan trappen. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt!

Ook stage lopen bij Whello?

Ben je door Ward super-enthousiast geworden en wil je ook stage lopen bij Whello? Leuk, we zijn altijd op zoek naar nieuwe stagiairs! Kijk op onze vacaturepagina voor al onze stage-vacatures. Of kom gewoon eens langs. Spelen we gelijk een potje rond-de-tafel!