Even voorstellen: Charlotte – Marketing Specialist

1 minuut

Hallo allemaal! Mijn naam is Charlotte, 23 jaar en ik loop sinds kort stage bij Whello. Anderen beschrijven mij als een doorzetter, optimist en leergierig. Bij Whello zal ik mij voornamelijk bezighouden met Google Adwords, adverteren op Facebook en verschillende SEO -taken.

Passie voor Online marketing

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat de marketing gerelateerde vakken mij het meest aanspraken. Bij een eerdere stage heb ik een passie voor het online aspect van marketing ontwikkeld. Online marketing spreekt mij aan omdat je snel naar resultaten toe kan werken in vergelijking met traditionele marketing. Daardoor was de keuze om stage te lopen bij een online marketingbureau snel gemaakt.

Amsterdam

Ik ben opgegroeid in een dorp dichtbij Amsterdam, maar tijdens mijn studie ontstond er een drang om dit dorp te verlaten. Nu woon ik alweer 2 jaar in Amsterdam. Wat ik leuk vind aan wonen in Amsterdam? Elke week een nieuw restaurant/lunchroom/koffietentje om uit te proberen, de grachten en hoe ze eruitzien in elk seizoen, de mensen, de parken, je hoeft je er nooit te vervelen.

De Toekomst

In september 2018 ga ik beginnen aan een master. Welke dat gaat worden, weet ik nog niet. Maar er bestaat een grote kans dat ik kies voor een master in marketing.

Ontvang de laatste Marketing Tips
We respect your privacy.