Even voorstellen: Naomi Tahan – Campagne Specialist

< 1 minuut

Hi iedereen! Ik ben Naomi, 23 jaar en Campagne Specialist bij Whello. Een paar maanden geleden ben ik verhuisd naar Amsterdam, naar een heerlijk huisje aan de grachten! Net als een echte Amsterdammer doe ik alles op mijn (oranje) fiets. Zo fiets ik elke dag, langs de grachten, met veel plezier naar Whello!

Als je aan mijn vrienden zou vragen hoe ze mij omschrijven zou je de woorden, positief, sociaal en netjes voorbij horen komen. Ik ben heel erg leergierig en ben altijd opzoek naar nieuwe dingen die ik kan leren op het gebied van Online Marketing. Ik heb altijd een proactieve houding, ik ben niet bang voor een uitdaging en ben altijd vrolijk.

Gek op Online Marketing!

Mijn passie voor Online Marketing begon al op een jonge leeftijd. Ik werk al sinds mijn 16e binnen de Online Marketing branche. Mijn hart gaat sneller kloppen voor Google Ads en Social Media. Ik ben gek op Online Marketing omdat het elke dag ontwikkeld en er zijn steeds nieuwe aspecten om te ontdekken.

Loyaliteit Marketing

Naast SEA ligt mijn affiniteit ook bij Loyaliteit Marketing. Het binden van een klant aan een merk is een proces waar ik mij graag mee bezig houd. Een goede relatie tussen klant en organisatie en het onderhouden hiervan is niet altijd even makkelijk. Loyaliteit is ook een van mijn expertises.

Wat doe ik bij Whello?

Ik houd mij bezig met het opzetten, optimaliseren en monitoren van Google Ads en Social Media Campagnes. Ik help onze klanten om zo efficiënt mogelijk het meeste uit campagnes te kunnen halen. Ik optimaliseer dagelijks de campagnes zodat de doelen van de klant zo snel en goed mogelijk behaald kunnen worden. Door mijn proactieve houding sta ik altijd op scherp, want elke klant is natuurlijk anders.


Online marketing specialist