Aangenaam, Aliina Neep; SEO Specialist

< 1 minuut

whello-seo-specialist-aliinaHallo, bij deze wil ik mij graag voorstellen: ik ben Aliina en werkzaam bij Whello als SEO Specialist. Ik houd van nauwkeurig werken, lijstjes en orde. Ik zoek graag naar de logica achter zaken en beargumenteer het liefst met cijfers en feiten. Daarom werk ik al jaren vol passie aan verschillende SEO projecten.

Geef mij maar SEO

Bij Whello richt ik mij voornamelijk op SEO, Copywriting en linkbuilding. Ten opzichte van Google AdWords campagnes, heeft SEO wat langer de tijd nodig om het resultaat terug te zien. Het effect van SEO optimalisatie laat zich vaak pas na een maand zien. Waar SEA (Adwords) zich vooral richt op het snel boeken van resultaat, zorgt het werk van SEO ervoor dat een website, zowel technisch als op content, eerst goed in elkaar steekt. Het doelgericht werken aan een betere ranking van een website in Google vind ik een leuke uitdaging!

All-round online marketing kennis

Het algoritme van Google verandert ongeveer elke week, waardoor het werk van een SEO’er nooit klaar is. Wat dat betreft ben ik als SEO specialist nooit uitgeleerd. Google laat ons niet stil zitten! SEO heeft zich ook ontwikkeld tot een breed vakgebied. Je komt er niet meer mee weg om je pagina simpelweg te optimaliseren op zoekwoorden. Een goede SEO aanpak omvat ook disciplines als webdesign, content marketing en HTML kennis. Bij Whello werk ik samen met webdesigners, webdevelopers, Adwords specialisten en Analytics specialisten. Daardoor kan ik een all-round online marketing bijdrage leveren aan jouw SEO project.

Wie is Aliina?

Ik word door anderen omschreven als leergierig, belangstellend en een harde werker. Tijdens mijn studie in Amsterdam en eerdere werkzaamheden bij verschillende bedrijven, lag de nadruk vooral op de traditionele marketingcommunicatie zoals instore communicatie. Met het volgen van mastervakken aan het QUT in Brisbane (Australië) heb ik mij verder verdiept in SEO en SEA, waarna mijn passie voor Online Marketing is uitgegroeid tot een carrière in dit vakgebied. Verschillende resultaten in Google Analytics analyseren, verbanden zoeken en hier vervolgens een gepaste oplossing voor vinden; daar word ik blij van. Mijn jarenlange ervaring met verschillende SEO projecten, zorgen voor gegarandeerde hoge rankings. Ik ga graag ook met jou een SEO uitdaging aan 🙂


Online marketing specialist