Aangenaam, Aliina Neep; SEO Specialist

whello-seo-specialist-aliinaHallo, bij deze wil ik mij graag voorstellen: ik ben Aliina en sinds kort werkzaam bij Whello als Online Marketeer. Ik word door anderen omschreven als leergierig, belangstellend en een harde werker. Ik houd van nauwkeurig werken, lijstjes en orde. Ik zoek graag naar de logica achter zaken en beargumenteer het liefst met cijfers en feiten. Hierdoor heeft online marketing altijd mijn voorkeur gehad binnen het brede vak van marketing en communicatie.

Een voorkeur voor Online Marketing

Tijdens mijn HBO-studie in Amsterdam en eerdere werkzaamheden bij verschillende bedrijven, lag de nadruk vooral op de traditionele marketingcommunicatie zoals instore communicatie. Met het volgen van mastervakken aan het QUT in Brisbane (Australië) heb ik mij verder verdiept in SEO en SEA, waarna mijn passie voor Online Marketing is uitgegroeid tot een carrière in dit vakgebied. Verschillende resultaten in Google Analytics analyseren, verbanden zoeken en hier vervolgens een gepaste oplossing voor vinden; daar word ik blij van.

Geef mij maar SEO

Bij Whello richt ik mij voornamelijk op SEO en linkbuilding. Ten opzichte van Google AdWords campagnes, heeft SEO wat langer de tijd nodig om het resultaat van te zien. Het effect van SEO optimalisatie laat zich vaak pas na een maand zien. Waar SEA zich vooral richt op het snel boeken van resultaat, zorgt het werk van SEO ervoor dat een website, zowel technisch als op content, eerst goed in elkaar steekt. Het doelgericht werken aan een betere ranking van een website in Google vind ik een leuke uitdaging!

Werken naar een all-round Online Marketing kennis

Het algoritme van Google verandert ongeveer elke week, waardoor het werk van een SEO’er nooit klaar is. Ik ben nog lang niet uitgeleerd, want SEO verandert vaak en snel. Google laat ons niet stil zitten! Bij Whello wil ik mij graag verder ontwikkelen op het gebied van Online Marketing. In de toekomst wil ik ook SEA onder de knie hebben, omdat SEO en SEA hand in hand gaan. Het doel is om in de toekomst een all-round Online Marketeer te zijn.

Ontvang de laatste Marketing Tips
Get the latest content first.