Even kennismaken; Jolien Rouvroije – SEO Specialist

2 minuten

Aangenaam! Mijn naam is Jolien Rouvroije en sinds kort werkzaam als Online Marketeer bij Whello. Anderen omschrijven mij als sociaal, leergierig en georganiseerd. Analyses maken en trends ontdekken, daar zit mijn kracht. Ik ben gek op cijfers en word enthousiast van meetbare resultaten om zo een goed en beargumenteerd antwoord te kunnen geven op alle vragen van de klant.

Passie voor Online Marketing

Mijn passie voor online marketing is ontstaan tijdens mijn HBO-studie International Business & Management Studies en in praktijk door mijn werkzaamheden bij verschillende bedrijven. Het strategisch bezig zijn, marktonderzoek doen en doelgericht werken, daar krijg ik energie van. Als leergierig persoon is het natuurlijk super dat je in de online marketing branche nooit echt bent uitgeleerd en er op dit gebied altijd nieuwe ontwikkelingen zijn.

De zachte G

Ik ben geboren en getogen in het bourgondische zuiden van Nederland, namelijk in Maastricht. Nu al ruim 4 jaar woonachtig in onze prachtige hoofdstad. Elke dag ga ik lekker met de fiets naar mijn werk, door de kleine straatjes in het centrum en langs de mooie grachten. Ik geniet elke dag als ik op de pont naar Amsterdam Noord sta, van het prachtige aanzicht van Amsterdam.

Future plans

Bij Whello richt ik mij vooral op SEO en linkbuilding. Eerst zorgen dat de basis van een goede website staat om vervolgens te kunnen gaan optimaliseren en de ranking in Google te verbeteren. Het is zo belangrijk om de juiste content op de juiste plek op je website te plaatsen om gevonden te worden en ook om aan de verwachtingen van de bezoeker te voldoen. Hoe kan ik meer traffic genereren naar mijn website en wat zijn de karakteristieken van mijn bezoekers? Passen mijn huidige bezoekers binnen mijn doelgroep en concentreer ik me wel op de juiste zoekwoorden? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van vragen waar mijn hart sneller van gaat kloppen en waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen en elke dag te groeien als Online Marketeer. Mijn uiteindelijke doel? Een all-round Online Marketeer met goede kennis van zowel SEO als SEA.


Online marketing specialist