Whello hoort bij FD Gazelle 2019; de 100 snelstgroeiende bedrijven in Nederland

< 1 minuut

Whello did it! Wij horen bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2019. En daar zijn we trots op!

Het Financieel Dagblad reikt jaarlijks prijzen uit aan Nederlandse ondernemingen. Voor de FD Gazellen prijs maakt het dagblad jaarlijks een lijst van snelstgroeiende bedrijven. En wij horen hier dit jaar ook bij! Van alle 1,8 miljoen bedrijven die Nederland op dit moment kent, horen wij bij die 1% van de snelstgroeiende ondernemingen. En staan we in de top 10 van de snelstgroeiende bedrijven in West-Nederland. Iets om heel trots op te zijn!

Bij de FD Gazellen gaat het niet alleen om groei in omzet, maar ook in personeel en winst. Bij ons staan de doelstellingen van onze klanten voorop. Wij doen er alles aan om ze optimaal te laten groeien, of dit nu op het gebied van SEO of SEA is óf door een compleet nieuwe website voor ze te maken.

Whello_fdgazellen_2019

Whello zorgt voor jouw online succes 

SEO en SEA zijn beiden enorm belangrijk in het marketinggebied. Onze specialisten doen er dagelijks alles aan om klanten hierbij te helpen. En het design– en contentteam werken nauw samen om websites er stralend uit te laten zien. 

Kun jij hulp gebruiken bij het online succesvol maken van jouw onderneming? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!


Online marketing specialist