Workshop Growth-Hacking: 7 manieren om snel te groeien

< 1 minuut

Donderdag 13 september vond de nazomerborrel plaats van de ondernemersvereniging Amsterdam Noord (VEBAN), in het Noorderpark. Diverse ondernemers kregen de kans elkaar te ontmoeten op het gezellige buitenterras van restaurant Pompet. Ook Whello was aanwezig met onze drukbezochte workshop ‘7 tips om te groeien met online marketing’.

 

Whello Workshop

Als ambitieuze ondernemer wil je graag groeien. Eén van de resources hiervoor is online marketing; maar waar begin je? In de workshop voor de ondernemers van de VEBAN hebben we 7 growth-hacking tips besproken. Growth-hacking is een trend waarbij bedrijven via creatieve manieren razendsnel weten te groeien. Bekende voorbeelden van bedrijven die deze methode hebben toegepast zijn Airbnb en Facebook. Onze Growth-Hacking specialisten hebben talloze bedrijven geholpen aan snel resultaat.

Allereerst begin je met het definiëren van wie precies je doelgroep is. Want zodra je exact weet wie je doelgroep is, kun je weer een stap verder gaan om in te spelen op het bezoekersgedrag. Zo kun je een betere inschatting maken welk kanaal de beste optie is voor jouw bedrijf.

Vervolgens analyseer je ook je website met een kritische blik. Je website de plek waar het moet gebeuren; in contact komen met je potentiële klant!

Wil je alle tips rustig nalezen? Geen probleem, bekijk de volledige presentatie online en ga aan de slag met je online marketing.

Naast online marketing, bouwen we ook websites die goed scoren

Het ging bij het evenement niet alleen om ontmoetingen en de workshop, maar ook om de lancering van de nieuwe website van de VEBAN. In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan een nieuw design om de boodschap van de VEBAN ook online goed over te brengen.

De website is er niet alleen voor potentiële nieuwe leden. Ook de huidige leden van de VEBAN moeten informatie als notulen, toekomstige evenementen en andere leden gemakkelijk terug kunnen vinden.

In samenwerking met VEBAN hebben we een prachtige en functionele website gebouwd die goed werd ontvangen door de aanwezigen. Zie ook www.veban.nl.


Online marketing specialist