Zoekmachine optimalisatie in Amsterdam

< 1 minuut

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is een serie aan acties die ervoor zorgen dat je op relevante zoekwoorden hoog scoort in Google. Met een marktaandeel van 94% is Google veruit de populairste zoekmachine in Nederland. Een goede vindbaarheid in Google is daarom voor veel bedrijven een belangrijke levensader.

Waarom Zoekmachine optimalisatie?

In eerste instantie is het antwoord simpel op deze vraag: ‘om meer bezoekers te krijgen op je website’. Meer bezoekers zijn natuurlijk altijd prettig, maar wij denken verder en doen meer. Want we kijken ook of je de juiste bezoekers op jouw website krijgt, zodat je naast het aantal bezoekers, ook het aantal klanten ziet groeien. Aan de hand van jouw input welke producten of diensten voor jou het meest interessant zijn, gaan wij op zoek naar de juiste zoekwoorden die resultaten opleveren. Vanuit ons kantoor in Amsterdam optimaliseren we websites en schrijven we goede SEO teksten. Hierdoor is het vrijwel altijd het geval dat investeren in zoekmachine optimalisatie voor jouw website uiteindelijk winst oplevert. Een erg effectieve vorm van marketing dus.

De beste zoekmachine optimalisatie bureau in Amsterdam

Zoek je naar een bedrijf die voor jou zoekmachine optimalisatie kan doen in de regio Amsterdam? Whello is een SEO bureau met Amsterdamse bravoure, die voor jouw website kan zorgen dat je hoger in Google komt. Onze aanpak werkt keer op keer. Alles begint bij het analyseren van de juiste (lokale) zoekwoorden. Zo maak je bijvoorbeeld meer kans resultaat te boeken op ‘reclamebureau amsterdam’ dan ‘reclamebureau’.

Wil je weten hoe jouw website op dit moment scoort? Doe een gratis SEO scan en kijk hoe je de vindbaarheid van jouw website kan verbeteren.


Online marketing specialist