Onze diensten op een rijtje:

Als klant van Whello staat er, naast onze marketingspecialisten, ook altijd een team developers klaar om jouw website te helpen verbeteren of te ondersteunen bij mogelijke technische uitdagingen. 

Een iets uitgebreidere uitleg

Website ontwikkeling

Start je een nieuwe onderneming of is je huidige website hoognodig toe aan een flinke update? Overweeg dan om samen met Whello een op maat gemaakte website te ontwikkelen! Bij het ontwikkelen werken we niet alleen met developers, maar met een heel team van designers, content- en SEO specialisten en marketeers om een unieke website te creëren die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed presteert!

Mocht je eens willen sparren over hoe jouw perfecte website er uit zou kunnen zien, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende brainstormsessie.

Service Level Agreement (SLA)

Een website is altijd een ‘work in progress’ en heeft onderhoud en optimalisatie nodig. Naast doorlopend support voor al onze klanten, biedt Whello hiervoor ook een onderhoudscontract aan, in de vorm van een SLA. 

Met dit contract voorzien we de website van periodieke updates en veiligheids- en performance controles. Tevens is Whello het aanspreekpunt bij eventuele storingen. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw website altijd snel en veilig blijft! 

De kosten van het onderhoudscontract zijn afhankelijk van het soort en de grootte van de website. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!

Webdevelopment support

Om snel en efficiënt webdevelopment support te kunnen bieden, werkt ons webdevelopment team op basis van Maandelijkse Nacalculatie. Dit betekent dat we een verzoek direct kunnen oppakken en dat we elke maand netjes en transparant een factuur sturen, voorzien van een omschrijving van de uitgevoerde taken en gemaakte uren. 

Indien gewenst bij grotere projecten, zal Whello een urenschatting geven voorafgaand aan het werk, zodat we niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Ook deze uren worden vervolgens op Maandelijkse Nacalculatie verwerkt. 

Hosting

Op zoek naar razendsnelle en betrouwbare hosting? Whello biedt meerdere hostingopties aan, zodat we de best passende oplossing kunnen bieden voor jouw website. Laat het ons weten als je twijfelt over je huidige hosting oplossing of graag alles onder één dak wilt brengen, dan voorzien we je snel van een overzicht van de mogelijkheden!