3DPrimeur.nl

Uitdaging

3DPrimeur.nl is het grootste 3D printer platform van Nederland. Met het laatste nieuws, een bedrijvenpagina en een Event overzicht, komen 3D fanaten volledig aan hun trekken. De website moest overzichtelijk zijn, geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten, goede vindbaarheid in Google hebben en dat alles gestoken in een modern luchtige jasje.

Wat we hebben gedaan

In het ontwerp stond gebruikersgemak bovenaan. Bezoekers kunnen eenvoudig navigeren naar de verschillende categorieën. Daarnaast worden alle laatste berichten geladen op de homepage. Ook aan de Google doelstelling werd voldaan; de website scoort voortreffelijk in de zoekmachine. Google zelf maar eens op ‘3D printer nieuws’!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben het, voor 3DPrimeur.nl, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben wij 3DPrimeur.nl geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk verbluffend is.

Wij hebben 3DPrimeur.nl geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor 3DPrimeur.nl hebben gedaan!

Wij hebben 3DPrimeur.nl geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben voor 3DPrimeur.nl linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.