BROADSTREET

Wat we hebben gedaan

Al meer dan 25 jaar adviseert BROADSTREET professionals, ondernemers en expats over hoe persoonlijke en financiële doelstellingen te behalen zijn. Na analyses van de markt, is er een strategie opgezet om deze doelgroep van BROADSTREET aan te spreken. Op basis van deze analyses en de ervaring van Whello binnen de expat branche, is de website ingericht. De focus is gelegd op een fris en functioneel design met oog voor conversies. Daarnaast heeft Whello Adwords, Facebook en Display campagnes opgezet om de online zichtbaarheid te optimaliseren.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben het, voor BROADSTREET, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben wij BROADSTREET geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk verbluffend is.

Wij hebben BROADSTREET geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Wij hebben BROADSTREET geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan BROADSTREET nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben voor BROADSTREET linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Wij hebben de vindbaarheid van BROADSTREET verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij BROADSTREET kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficiënt mogelijk besteedt!

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor BROADSTREET. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Wij hebben BROADSTREET geholpen succesvol te worden en te blijven op sociale media. Hoe? Door onze begeleiding in het opzetten en het handhaven van sociale media strategieën, groeien bezoekersaantallen samen met de naamsbekendheid!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.