Careers in Europe

Careers in Europe biedt internationale bedrijven een platform om hun vacatures te tonen aan werkzoekende in verschillende landen. Deze bedrijven zijn specifiek op zoek naar expats die een bepaalde taal beheersen. Denk hierbij aan een bedrijf gevestigd in Roemenië die een Duitstalige klantenservice wilt opzetten.

Wat wij hebben gedaan?

Wij hebben de websites voor Careers in Romania en Careers in Bulgaria ontwikkeld met de focus op gebruiksvriendelijkheid voor zowel de bedrijven als voor de expats: voor beide partijen moet het gemakkelijk zijn om een vacature te plaatsen en hierop te solliciteren.

Door middel van een goede zoekwoordenanalyse zijn er zoekwoorden vastgesteld waar de website content naar geoptimaliseerd is. Na een korte periode scoorden beide websites op meerdere zoekwoorden een top 3 positie in Google!

Verder leveren succesvolle Facebook campagnes, gericht op Duits- en Nederlandstalige, actief bij aan de behaalde resultaten.

Uitgevoerde diensten

Samen met Careers in Europe zijn wij vanuit design een nieuwe website gaan ontwikkelen.

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het toepassen van onze ervaringen en expertise, scoort Careers in Europe nu top 3 posities!

Careers in Europe hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor Careers in Europe linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Wij hebben Careers in Europe geholpen succesvol te worden en te blijven op sociale media. Hoe? Door onze begeleiding in het opzetten en het handhaven van sociale media strategieën, groeien bezoekersaantallen samen met de naamsbekendheid!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.