Fiscali

Uitdaging

Fiscali is hét administratiekantoor voor de regio Hoofddorp. Wat Fiscali speciaal maakt, is hun doelgroep. Ze richten zich namelijk ook op Poolse immigranten in Nederland. Fiscali wilde een nieuwe moderne website, die zowel goed scoort op Nederlandse als Poolse zoekwoorden. Een ware SEO uitdaging dus.

Wat we hebben gedaan

De website is gebouwd vanuit een less-is-more principe. Het ontwerp komt niet druk over, terwijl alle belangrijke pagina’s eenvoudig te bereiken zijn. Bovendien scoort de website nu goed op bijvoorbeeld “ubezpieczenie samochodu w Holandii” (vertaald; Nederlandse autoverzekering). Bespaar je de moeite om het uit te spreken.

Diensten

Wij hebben het, voor Fiscali, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben wij Fiscali geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk verbluffend is.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor Fiscali hebben gedaan!

Wij hebben Fiscali geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan Fiscali nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben Fiscali geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor Fiscali linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.