Folta.co

Premium jeans bij Folta & Co

Voor Folta & Co, een jeans maker based in Jakarta, hebben wij een hippe en eenvoudige website gebouwd die aansluit op hun werkwijze en filosofie. Met kwalitatief goede producten een simpel, maar hip, eindproduct. De webshop brengt de producten duidelijk in beeld en beschikt over betaalmodules.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben het, voor Folta & Co, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Wat is nou een website zonder fotografie? Juist, niet aantrekkelijk! Wij hebben voor Folta & Co fotografie uitgevoerd om de klant maximaal aan te spreken. Whello brengt de sfeer over bij de doelgroep!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben wij Folta & Co geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk verbluffend is.

Wij hebben Folta & Co geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor Folta & Co hebben gedaan!

Onze tekstschrijver heeft voor unieke teksten gezorgd, die de doelgroep aanspreken, inspireren en activeren.

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij Folta & Co kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficiënt mogelijk besteedt!