IdeaalCatering

De uitdaging met IdeaalCatering

IdeaalCatering verzorgt BBQ pakketten en Buffet maaltijden op maat. Je kan je feest compleet uitbesteden aan IdeaalCatering, van maaltijden tot BBQ met kok op locatie. Een nieuwe webshop en een App moeten de doelstellingen waarmaken.

Wat wij hebben gedaan?

De Whello developers zijn als eerst aan de slag gegaan met de webshop, om vervolgens ook een App te lanceren. Binnen de webshop kun je eenvoudig je BBQ of buffet feest samenstellen. Bovendien voldoet de webshop aan alle SEO zoekmachine principes. De webshop scoort daarom hoog op zoekwoorden zoals [BBQ bestellen].

BBQ App

Na het succes van de webshop wilde IdeaalCatering graag doorpakken met een heuse BBQ App. Een equivalent van de webshop, eenvoudig BBQ pakketten bestellen vanuit je smartphone. Bij goed weer wil je snel kunnen schakelen en een BBQ pakket op locatie bestellen.
De nieuwe App is volop in ontwikkeling – as we speak – en wordt binnenkort gelanceerd in zowel de Android Play Store als de Apple App Store.

Uitgevoerde diensten

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Wij hebben IdeaalCatering geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor IdeaalCatering hebben gedaan!

Wij hebben IdeaalCatering geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan IdeaalCatering nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben IdeaalCatering geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor IdeaalCatering linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Wij hebben de vindbaarheid van IdeaalCatering verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat IdeaalCatering in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor IdeaalCatering. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Samen met Whello, is het IdeaalCatering gelukt om alle relevante content van de website te verwerken naar een aantrekkelijk en overzichtelijke app. Zo werd het gebruikersgemak verhoogd en het gebruik versneld!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.