Lassurance.nl

lassurance-webdesign

Een duidelijk locatie-overzicht voor Lassurance

Bij Lassurance lag de uitdaging in het duidelijk vormgeven van alle locaties van begraafplaatsen, uitvaartverzorgers en moskeeën in de buurt. In de nieuwe website is met een uitgebreide mapfunctionaliteit nu gemakkelijk te zien waar in Nederland deze locaties te vinden zijn.
De nieuwe website doorliep ook een succesvol SEO traject. Hierdoor is deze website in Google op topposities te vinden op vooraf vastgestelde zoekwoorden.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben het, voor Lassurance, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Wij hebben Lassurance geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor Lassurance hebben gedaan!

Wij hebben Lassurance geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben Lassurance geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook in Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor Lassurance linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.