Lotsixtyonecoffee.com webshop

Bij Lot Sixty One Coffee kan je online je koffie bestellen

Een webshop voor één van de leukere koffiebars in Amsterdam. De website moest het laid-back imago van de coffee store uitstralen. Voor de koffieliefhebbers; ze branden de verschillende koffiesmaken geheel zelf. Zie webshop voor het aanbod.

Wat we hebben gedaan

Lot Sixty One heeft de ambitie om Amsterdam te ontgroeien en wereldwijd aanzien op te bouwen in de coffee roastery scene. De nieuwe website moet ook internationale klanten aantrekken. De Whello webdesigners hebben gekeken naar de beste voorbeelden wereldwijd, en die proberen te overtreffen. Het resultaat is een intuïtieve, gebruiksvriendelijke en laagdrempelige webshop.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben het, voor Lot Sixty One, mogelijk gemaakt, om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Wij hebben Lot Sixty One geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor Lot Sixty One hebben gedaan!

Wij hebben Lot Sixty One geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan Lot Sixty One nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben voor Lot Sixty One linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Om de doelgroep nog beter te informeren of om een boodschap en waarden over te laten brengen, is een bedrijfsfilm een uiterst geschikt middel. Whello heeft samen met Lot Sixty One een bedrijfsfilm gemaakt om klantbinding te versterken.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.