MotionPark

De Uitdaging

MotionPark is een full service videoproductie bedrijf. Zij creëren content voor onder andere musea, televisie, reclames en pretparken. MotionPark heeft alles in huis om creatieve ideeën in realiteit te veranderen. Daarbij hoort een nieuwe website met veel ruimte voor hun portfolio en een goede online vindbaarheid. Whello werd hiervoor ingeschakeld.

Wat wij hebben gedaan?

Samen met de input van MotionPark, zijn onze Whello specialisten aan de slag gegaan met het definiëren van de juiste zoekwoorden. Middels een SEO-traject hebben we de website zoekmachine-vriendelijk gemaakt.

Uitgevoerde diensten

Een eerste indruk maak je maar één keer. Omdat het bedrijf zich in de creatieve sector bevindt hebben we extra aandacht besteed aan de visuals. Bijvoorbeeld het bewegende logo en andere bewegende iconen op de homepage. Daarnaast hebben wij MotionPark geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk verbluffend is.

Wij hebben Motion Park geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan Motion Park nu zelf aan de slag en verder groeien!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.