Nederlands Congres Bureau

De uitdaging

Het Nederlands Congres Bureau organiseert bijeenkomsten die de kern raken van relevante maatschappelijke en vakinhoudelijke onderwerpen. De organisatie beschikte nog niet over een website. Whello werd ingeschakeld om een SEO en conversie geoptimaliseerde online basis neer te zetten.

Wat we hebben gedaan

Wij zijn begonnen met het analyseren van de doelgroep van het Nederlands Congres Bureau. Na het in kaart brengen van het publiek, is er een conversie optimalisatie advies geschreven; hoe zorgen we ervoor dat we de bezoekers aanzetten tot vervolgactie?

Vervolgens is de website, die gericht is op snelheid en gebruiksvriendelijkheid, ontworpen en gebouwd. Het resultaat: een doeltreffende website met een fris design.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben het, voor Nederlands Congres Bureau, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Wij hebben Nederlands Congres Bureau geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben wij Nederlands Congres Bureau geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk verbluffend is.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor Nederlands Congres Bureau hebben gedaan!

Wij hebben Nederlands Congres Bureau geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan Nederlands Congres Bureau nu zelf aan de slag en verder groeien!

Wij hebben Nederlands Congres Bureau geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij Nederlands Congres Bureau kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficiënt mogelijk besteedt!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.