NoLabel.nl

Nolabel.nl is een Amsterdam based mode label met casual smart kleding voor mannen. No Label richt zich op goede kwaliteit en transparante productie van hun kleding.

WooCommerce optimalisatie

Whello is gevraagd om de WooCommerce webshop van NoLabel te optimaliseren. Whello heeft voor NoLabel een nieuw design geïmplementeerd om de webshop zo visueel aantrekkelijk mogelijk te maken. Whello heeft aan de hand van het design enkele gebruiksvriendelijke technische functies ontwikkeld, zoals de filterfunctie bij de productgroepen. Op deze manier is het voor de bezoeker van NoLabel mogelijk om op kleur, stijl of maat te filteren.

Daarnaast is Whello de hostingpartij van de webshop van NoLabel en verzorgen wij tevens ook de technische connectie met de orderverwerking van de webshop.

Uitgevoerde diensten

Als hostingpartij voor NoLabel zorgen wij ervoor dat de webshop beveiligd is, optimaal werkt en gemakkelijk bereikbaar is voor aanpassingen.

Dagelijks ondersteunen wij NoLabel op technisch niveau door niet alleen de hosting te verzorgen, maar ook de technische orderafhandeling goed te laten verlopen.

Door enkele technische toepassingen uit te voeren aan de hand van een nieuw design, is de shopping experience voor bezoekers van NoLabel verbeterd. Denk hierbij aan een filter en vele andere belangrijke elementen.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.