Stieglitz.nl

De uitdaging

Stieglitz is een Amsterdam based kledingmerk, opgericht door Pien Stieglitz. Stieglitz combineert verschillende werelden in hun ontwerpen en vertaalt dit naar hun kleurrijke SS en AW collecties. Whello biedt Stieglitz website support op verschillende aspecten.

Wat wij hebben gedaan

Voor Stieglitz heeft Whello zich beziggehouden met de website migratie, ontwikkeling en hosting. De oude website structuur van Stieglitz is SEO vriendelijk gemaakt. Dit is gedaan om de huidige organische positie in Google van Stieglitz te verbeteren.

Verder zorgt Whello ervoor dat de website snelheid van Stieglitz optimaal is. De snelheid van de pagina bevordert de Google prestaties. Bij een eventuele storing op de website is Whello het aanspreekpunt van Stieglitz.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben het, voor Stieglitz, mogelijk gemaakt om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben wij Stieglitz geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk verbluffend is.

Wij hebben Stieglitz geholpen om de mobiele website te ontwikkelen. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij, van Whello, met plezier voor Stieglitz hebben gedaan!

Wij hebben Stieglitz geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan Stieglitz nu zelf aan de slag en verder groeien!

Door onze ervaring in, en passie voor, het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij Stieglitz kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficiënt mogelijk besteedt!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.