Verpleegkundige Congressen

Verpleegkundigecongressen.nl is een domein van het Nederlands Congres Bureau. Het Nederlands Congres Bureau organiseert bijeenkomsten die de kern raken van relevante maatschappelijke en vakinhoudelijke onderwerpen. De organisatie beschikte nog niet over een website. Whello werd ingeschakeld om een SEO en conversie geoptimaliseerde online basis neer te zetten.

Wat we hebben gedaan

Wij zijn begonnen met het analyseren van de doelgroep van het Nederlands Congres Bureau. Na het in kaart brengen van het publiek, is er een conversie optimalisatie advies geschreven; hoe zorgen we ervoor dat we de bezoekers aanzetten tot vervolgactie? Vervolgens is de snelle en gebruiksvriendelijke website ontworpen en gebouwd. Het resultaat: een doeltreffende website met een fris design.

 

Benieuwd? Onderstaand een sneak-peak van de website.

Uitgevoerde diensten

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficiënt mogelijk besteedt!

Wij hebben Verpleegkundigecongressen.nl geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan ze nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Een website moet functioneel zijn en uitnodigen tot vervolgactie. Modern, eenvoudig, snel, gebruiksvriendelijk en compleet. Daar voldoet deze website aan.

Naast een website ontwikkelen, hebben we ook gezorgd dat deze organisatie voor mobiele gebruikers een sterke website heeft. Het resultaat? Een mooie overzichtelijke pagina, die het gebruikersgemak van de doelgroep optimaliseert.

Wij hebben het mogelijk gemaakt voor Verpleegkundigecongressen.nl om WordPress in te schakelen. Nu is het mogelijk om makkelijk, snel een professionele website te lanceren!

Een website helemaal up-to-date houden, zodat de lezer keer op keer verrast wordt. Dat is wat wij van Whello met plezier voor dit bedrijf hebben gerealiseerd!

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.