Hello! Wij zijn Whello!

Ons marketing bureau in Amsterdam is gespecialiseerd in Online Marketing Advies met de focus op Zoekmachine Optimalisatie, Online Adverteren, Website Design, Inbound Marketing en App Marketing. Whello zorgt ervoor dat organisaties en doelgroepen via verschillende online kanalen met elkaar in contact komen. De optimale inzet van online marketing activiteiten zorgt voor online succes en het gewenste resultaat. En daarbij helpen wij jou!

Waar staat Whello voor?

  • Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent.
  • Een ‘Make it happen’ mentaliteit.
  • Een sterke focus op leren, elke dag weer.
  • Geloof in focus houden en expertise verdelen, doen waar je goed in bent.
  • Betrokkenheid; jouw doelstellingen zijn onze doelstellingen.
  • Meetbare resultaten; data is de sleutel!

De Whello mix

Stuk voor stuk zijn wij bij Whello, verslaafd aan het online spelletje – doelgericht naar online resultaten werken. We beschikken over een team van jonge, slimme en hardwerkende online marketeers met ieder een eigen expertise. Gooi ons in de blender en je hebt de perfecte mix voor jouw online succes. Van de SEO en SEA specialist tot de regelneef in websiteprojectmanagement, van de creatieve webdesigner tot de content creator, van de technisch programmeur tot de data freak. Het maximale rendement behalen voor onze klanten is ons streven! Elke dag weer. Samen werken we keihard aan het online succes van onze klanten. Wij vertellen graag jouw online verhaal.

Serge

Online Marketing Strateeg

Serge is online marketing expert van nature. Gek op alles wat met online marketing te maken heeft. Zijn specialisme? SEO, Analytics en tevens de perfecte regelneef bij website projectmanagement.

Nasser

Campagne Chef

Nasser is onze Google AdWords en Social Media held. Dagelijks verricht hij topsport. Sinds 2008 is hij 24/7 bezig met online marketing. Zijn grote passie? Campagnebudget omtoveren naar echte klanten.

Argo

Website en App Developer

Een website is niet alleen mooi, maar moet aan de achterkant goed in elkaar zitten. Opmaaktalen en scripttalen kennen geen geheimen voor Argo. Er iets niets wat Argo niet kan programmeren.

Damar

Website en App Developer

Damar is de brains achter Whello. Hij vertaalt creatieve concepten en kant-en-klare ontwerpen naar functionerende websites en apps. Kom het resultaat eens bekijken; hij doet dit namelijk als de beste.

Lisa

Campagne Specialist

Lisa sleutelt dagelijks aan Google Adwords en Facebook campagnes. De focus ligt op het bereiken van de juiste doelgroep en deze overtuigen met inspirerende tekst- en beeldadvertenties.

Aliina

SEO Specialist

Aliina is onze SEO expert en kan de 200 verschillende SEO eisen van Google dromen. Met bewezen strategieën zorgt ze er dagelijks voor dat onze klanten organisch beter worden gevonden.

Steven

Online Marketing Strateeg

Steven is al jaren actief als online marketing strateeg in de expat branche, maar hij is inzetbaar op alle fronten. Voor ieder product weet hij de juiste strategie te bepalen en er een succes van te maken!

Myrthe

Marketing specialist

Al sinds haar studietijd heeft Myrthe een passie voor Online Marketing. Nu gebruikt zij deze passie voor marktonderzoek; waarbij haar focus ligt op creativiteit, concrete resultaten en uitvoerbare adviezen!

Alex

Art Director

Alex zit al 12 jaar in het vak als grafisch ontwerper. Alex verzorgt onze design & interactie van online concepten, campagnes en websites. Alex combineert creativiteit met efficiëntie.

Erik

Website Designer

Erik ontwerpt websites die uniek, maar ook gebruiksvriendelijk én vindbaar zijn in zoekmachines als Google. Websites ontwerpen is complex, maar Erik bezit de creatieve én technische vaardigheden.

Martijn

SEO specialist

Martijn beschikt over de kennis en kunde waar iedereen naar verlangt; hoog scoren in Google! Hij werkt vanuit bewezen SEO-strategieën en zorgt ervoor dat klanten met een smile naar hun webstatistieken kijken.

Anne-Fleur

Projectmanager Copywriting

Anne-Fleur is onze taalfanaat; zij redigeert alle teksten en zorgt ervoor dat deze bezoeker en zoekmachine vriendelijk zijn geschreven. Anne-Fleur heeft evenveel passie voor haar werk als voor zonnige oorden. En terecht!

Given

Creative Web Developer

Given kan als de beste kan programmeren. Samen met het team ontwikkelt hij websites van begin tot eind. Hij volgt de verwachtingen van de opdrachtgever, maar verliest nooit de gebruiker uit het oog.

Danny

Front-End Developer

Danny is een web developer in spe. Hij codeert en managed de ene na de andere website. Met zijn kennis in coderen én gebruikerservaring, maakt Danny de beste websites voor jou en jouw bezoekers.

Ronald

Marketing Specialist

Ronald is onze allround medewerker. Zijn passie voor online marketing is ontstaan tijdens zijn opleiding. Hij gebruikt zijn opgedane kennis om dagelijks verschillende vraagstukken op te lossen.

Eva

Marketing Specialist

Sinds 2016 is Eva naast haar studie bezig met online marketing in de expat branche. Naast het online gedeelte focust zij zich nu ook op het creatieve gedeelte, met het ontwerpen van display advertenties.

Esther

Online Marketing Consultant

Esther heeft 25 jaar ervaring in de marketing. Zij heeft jarenlang gewerkt als marketing manager voor de ANWB. Haar grootste uitdaging? Dagelijks scoren met de onbeperkte online marketing mogelijkheden.

Joep

Video & 3D animator

Wat is een online campagne zonder een indrukwekkende video? Een goede video maakt het verschil. Onze Joep creëert keer op keer verpletterende animaties en hoogwaardige visuals.

Martin

Video Specialist

Van creatieve concepten tot het daadwerkelijk camerawerk; Martin beheerst het tot in de puntjes. Makkelijk in de omgang, altijd in voor een grapje, maar met veel oog voor details.

Waar wij werken

Ons nieuwe kantoor bevindt zich aan het IJ in hartje Amsterdam. We kijken vanaf onze werkvloer uit over het IJ. Een bijzonder inspirerende werkomgeving. De omgeving zit bovendien vol met creatieve ondernemingen. Tijdens onze kantooruren hebben we dus veelvuldig contact met verschillende succesvolle organisaties. Ons nieuwe kantoor werkt prikkelend en haalt het beste uit ons naar boven.

 

Wil jij ons team versterken? Kijk dan snel bij de vacatures!

Onze mascotte Whello the Whale

Whale, de walvis, behoort tot één van de grootste en indrukwekkendste dieren op aarde. Effectieve en doelgerichte communicatie vormt de basis van alles wat de walvis doet. Via geluidsgolven is de walvis in staat om over grote afstanden contact te leggen met zijn soortgenoten. De walvis is een meester in de communicatie en gaat spaarzaam om met zijn energie. Hij verbruikt uitsluitend wat hij nodig heeft.

Om als organisatie te groeien in het online tijdperk willen wij, Whello, ervoor zorgen dat onze partners het maximale rendement behalen – net als de walvis. Bij Whello geloven wij dat om succesvol te zijn met je organisatie, je dient te kiezen voor de juiste communicatie die het beste past bij je doelgroep – op het juiste moment, op de juiste plek.

Whello, The Story

2010: Serge en Nasser - de eerste stappen zijn gezet

Na één van de eerste opleidingen in Online Marketing te hebben gevolgd, storten Serge & Nasser zich volledig op Adwords campagnes, online vindbaarheid, website ontwikkeling en online strategie bepaling. Daarnaast ontwikkelen ze bij verschillende online marketing bureaus hun eigen expertisegebieden. Hierbij bouwen ze waardevolle ervaring op om een goede blauwdruk te ontwikkelen voor een nieuw, succesvol online marketing bureau.

2012: IntroMarketeers is geboren

Serge & Nasser besluiten in 2012 dat het nog beter en gerichter moet. Na jaren in de branche starten ze hun eigen Online Marketing bureau. Door een beter inlevingsvermogen en een nauwe samenwerking met de klant wordt steeds meer rendement behaald: Serge & Nasser maken het verschil in online marketing. intromarketeers-old

2014: IntroMarketeers.nl krijgt een makeover

Als de digitale redder in nood ontfermt IntroMarketeers zich over slecht gevonden websites om ze vervolgens in Google naar de top te brengen. En ook de eigen website moet dit uitstralen.
the new era of Whello

Why! Hello! Whello!

Marketing bestond lang voor het digitale tijdperk begon vooral uit offline uitingen. Een tijd waarin je als organisatie veel geld moest investeren om je doelgroep te kunnen bereiken. Vaak gold: hoe meer geld, hoe succesvoller. Maar meetbaar? Nee, alles behalve. Met de komst van het internet werd echter alles anders… Ook op het gebied van marketing.

Waarmee starten al je marketing vraagstukken? Juist, marketing start altijd met de vraag ‘Why?’ Waarom voegt jouw product of dienst waarde toe, waarom heeft je doelgroep jouw product of dienst echt nodig en waarom ben jij beter dan de concurrent? En precies die ‘Why?’ wil je overbrengen aan de doelgroep. Hello, this is why you need me!’ Juist, dat is de basis van marketing! En ook gelijk de basis van onze online marketing invullingen.

Kop koffie tijdens een sparsessie?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Hey, ik ben geïnteresseerd in