Start met Bloggen als bedrijf

De tijd dat bloggen het domein was van hobbyisten is voorbij. Bloggen is nu een essentieel onderdeel van een effectief marketingplan. Je publiceert blogberichten die verband houden met jouw diensten, producten en vakgebied. Zakelijk bloggen is op deze manier een uitstekende methode om je corporate identity uitgebreid te onderbouwen en om je vakkennis te tonen aan een breed publiek.

Jouw voordelen op een rijtje

Zoekwoordenanalyse

Een goed artikel begint bij het vinden van de, voor jouw doelgroep, relevante onderwerpen en vraagstukken. Kom erachter wat jouw doelgroep boeit.

Content strategie

Wij kijken samen met jou naar de beste blog strategie binnen jouw branche of bedrijf. Hierin komt bijvoorbeeld naar voren waarover, hoe vaak, wanneer en op welke tijdstippen we bloggen.

Gespecialiseerde tekstschrijvers

Wij werken met meerdere tekstschrijvers, met elk hun eigen specialisme en interessegebied. Wij zorgen dan ook dat hierin een match met jouw bedrijf plaatsvindt.

Meten is weten

Door de resultaten van jouw blog en het bezoekersgedrag op je website te meten, komen we meer te weten over wat het beste presteert en wat de lezer interessant vindt om te lezen.

Anne-Fleur

Text writer

Zakelijk bloggen, maar geen tijd?

We begrijpen heel goed dat je zelf geen tijd hebt om deze blogs te schrijven. Daarom doen wij dat voor je! Jij geeft ons de input voor een interessant blogbericht en wij leveren op ingeplande tijden kant-en-klare blogberichten. We spreken van tevoren graag met je af hoeveel teksten we verzorgen en om hoeveel woorden het gaat. Ook zorgen wij voor een passende afbeelding bij elke blog post, om de tekst nog meer karakter te geven. Bloggen valt onder de categorie online media, die je kunt inzetten om je Corporate Identity te versterken. Kijk voor meer informatie op onze webpagina over online media.

Whello, jouw full-service online marketing bureau in Amsterdam

Onze expertises lopen uiteen van zoekmachine marketing en conversie optimalisatie tot webdesign en app marketing.

De menukaart voor jouw online succes:

Wij bloggen voor onderstaande bedrijven

GreenChoice
Vondelpark3
Blue Umbrella
TradeIt
Zense Sportswear
Tandarts Jordaan
Website Design voor IdeaalCatering
Geldrop Duurzaam
DesignBro
Mie-Lan Kok Estate Agency
Marineschepen.nl
Show Creative Studio
Bring at work
StudyLess
NOMI
Koentact
Yarden
JUSTIN
Flowently
Lock Amsterdam

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.