Bookyourgolf.net

Uitdaging

Bookyourgolf is een boekingswebsite voor wereldwijde golfvakantie’s. De website koppelt hotels aan dichtstbijzijnde golfbanen en zorgt daarmee voor all-in vakantie voor golfers. De verschillende golfbestemmingen zijn uiteraard ontzettend belangrijk voor Bookyourgolf. Het werd tijd om daarop beter te scoren.

Wat we hebben gedaan

Met een uitgebreide analyse achterhaalde we welke zoekwoorden relevant zijn per bestemming. Zoekwoorden focus per bestemming werd geadviseerd op basis van zoekvolume en haalbaarheid. Je wilt immers zo snel mogelijk scoren, door je te richten op zoekwoorden met zo min mogelijk concurrentie in Google. Het resultaat? Meer organische bezoekers op de verschillende bestemmingspagina’s.

Diensten

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Hey, ik wil direct meer klanten. Je kan me bereiken via email naar of bel me op .

Groeten,

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Hey, ik wil direct meer klanten.