Debeheercompagnie.nl

Uitdaging

De Beheercompagnie is een woningbeheerder voor particuliere verhuurders. Vooral voor huiseigenaren die verhuizen naar het buitenland, of weinig tijd hebben, is De Beheercompagnie de ideale dienstverlener. Het innen van de huur, energiestanden opmeten, onderhoud plegen, het zijn allemaal diensten die de verhuurder ontzorgen. De Beheercompagnie schakelde Whello in om lokaal beter gevonden te worden door huiseigenaren.

Wat we hebben gedaan

De Whello specialisten zijn aan de slag gegaan met een zoekwoorden onderzoek. ‘Woningbeheer Amsterdam’ is uiteraard een belangrijk direct zoekwoord. Ook indirecte zoekwoorden over bijvoorbeeld ‘puntentelling’ zijn belangrijk. Door breed in te zetten op een reeks aan directe en indirecte zoekwoorden, scoort de website nu 50% meer bezoekers uit zoekmachines.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben De Beheercompagnie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. We hebben De Beheercompagnie geholpen bij het optimaliseren van de website om de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello zorgt ervoor dat de eerste indruk goed is.

Wij hebben De Beheercompagnie geholpen om zowel vindbaar te zijn bij de juiste doelgroep, als bij Google. Samen is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor De Beheercompagnie linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.