Dinerbon.com

Uitdaging

Dinerbon.com is een onderdeel van Diner Cadeau. Zoals de naam al voorspelt biedt Dinerbon.com cadeaukaarten aan voor een diner bij één van de 1100 aangesloten restaurants. De concurrentie op diner cadeaukaarten is heftig, en deze wordt voornamelijk online uitgevochten. Een #1 positie in Google is het ultieme doel.

Wat we hebben gedaan

Dinerbon.com stond bij aanvang van onze SEO optimalisatie op positie 7 in Google op het zoekwoord [dinerbon] en [dinerbon kopen]. Middels SEO optimalisatie en linkbuilding tactieken scoorde de website steeds hoger. Samen met de marketeers van Dinerbon.com hebben we uiteindelijk de doelstelling gehaald. Daar zijn we trots op!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Hey, ik wil direct meer klanten. Je kan me bereiken via email naar of bel me op .

Groeten,

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Hey, ik wil direct meer klanten.