Galerieterbeek.nl

Uitdaging

Galerie Terbeek is een gevestigde kunstgalerie, gespecialiseerd in het aanbieden van schilderijen en bronzen beelden van nationale en internationale kunstenaars. Onlangs werd een nieuwe webshop gebouwd en gelanceerd. Om de verkopen uit de webshop aan te jagen, moest de website beter gevonden worden.

Wat we hebben gedaan

De Whello specialisten zijn aan de slag gegaan met een zoekwoorden onderzoek. Er werd al snel duidelijk dat er vaak wordt gezocht op de kunstenaars zelf. Hoe populairder de kunstenaar, hoe meer zoekopdrachten in Google. Whello heeft de webshop geoptimaliseerd op de kunstenaar’s namen. Nu scoort Galerieterbeek.nl vaak een #1 positie in Google wanneer je zoekt op de verscheidene kunstenaars. Op zoek naar een unieke Simon Pasini? Google maar!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.