Geldorpduurzaam.nl

Uitdaging

Geldorp Duurzaam is een leverancier van duurzame installaties. Het installatiebedrijf heeft alles in huis om woningen of kantoren te verduurzamen. Van zonnepalen tot warmtepomp installaties. De website geldorpduurzaam.nl trok weinig bezoekers aan en daar moest verandering in komen. Whello is aan de slag gegaan met zoekmachine optimalisatie.

Wat we hebben gedaan

De Whello zoekmachine specialisten hebben zich eerst gericht op de vindbaarheid in Google. Door een zoekwoorden onderzoek werden de doelstellingen vastgelegd. Na een geslaagd zoekmachine optimalisatie traject, werd het tijd om ook in te zetten op advertenties in Google. Geldorpduurzaam.nl trekt nu meer verkeer aan, waardoor ook de offerteaanvragen groeien. Wil jij ook energie besparen?

Uitgevoerde diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor dit bedrijf. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Wij hebben dit bedrijf geholpen succesvol te worden en te blijven op sociale media. Hoe? Door onze begeleiding in het opzetten en het handhaven van sociale media strategieën, groeien bezoekersaantallen samen met de naamsbekendheid!

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.