Iamexpat.nl

Uitdaging

Iamexpat.nl is een community-based organisatie voor expats in Nederland. Expats zijn in Nederland werkzame mensen, vaak op tijdelijke projectbasis. Een groeiende groep die vooral werkzaam is bij multinationals in de randstad. Iamexpat brengt nieuws en organiseert bijeenkomsten en expat feestjes. De core business is de website, en de online vindbaarheid daarvan is essentieel.

Wat we hebben gedaan

Iamexpat.nl publiceert ontzettend veel nieuwe artikelen. De Whello specialisten hebben kritisch gekeken naar de websitestructuur. Door een overzichtelijke websitestructuur kan Google de website beter indexeren en scoren de artikelen hoger in de zoekmachines. Iamexpat.nl is tegenwoordig de nummer 1 in Google op het gebied expat-gerelateerde thema’s!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.