iWriter.nl

Uitdaging

iWriter biedt documentcreatie software aan voor overheidsinstellingen en andere grotere organisaties. Een organisatie met een breed personeelsbestand en meerdere afdelingen heeft vaak moeite om consistent te blijven in de communicatie. iWriter biedt hiervoor een totaal oplossing. Aan Whello werd gevraagd het online gedrag van de doelgroep te onderzoeken.

Wat we hebben gedaan

Want hoe zoeken dergelijke organisaties online naar documentsoftware? Middels een enquête onder de huidige klanten, en een zoekwoordenonderzoek, werd het antwoord hierop in kaart gebracht. Met deze deels nieuwe inzichten is Whello aan de slag gegaan. iWriter.nl wordt steeds beter gevonden op de meest relevante zoekwoorden.

Uitgevoerde diensten

Door onze ervaring in en passie voor het optimaliseren van conversie naar websites, hebben wij dit bedrijf kunnen helpen om de meest effectieve campagnes uit te voeren. Zo wordt het marketing budget zo efficïent mogelijk besteedt!

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.