Master-it.nl

Uitdaging

Master-it is één van de grootste IT opleiders in Nederland. Ze bieden een breed scala aan IT cursussen, vanuit de grootste steden in Nederland. De concurrentie in de branche is hevig, met verschillende grote spelers op het gebied van IT trainingen. Master-it.nl moest beter scoren in Google!

Wat we hebben gedaan

Het ruime aanbod aan trainingen en de ontelbare manieren waarop klanten hiernaar zoeken in Google, betekende dat we ons moesten richten op long-tail zoekwoorden. De websitestructuur moest aangepast worden, met een juiste zoekwoorden implementatie. Het resultaat in Google mag er zijn.

Diensten

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.