Nudeal.nl

Uitdaging

Nudeal is een kortingswebsite, met verschillende aanbiedingen. Nudeal is in zijn soort de grootste kortingswebsite in de regio Amsterdam, met veel lokale deals. Een deal is vaak tijdelijk, en moet gedurende deze periode zoveel mogelijk bezoekers trekken naar de website. Whello werd ingeschakeld om dit te bewerkstelligen.

Wat we hebben gedaan

In samenwerking met NS zette Nudeal een grote actie op poten; een exclusieve treinkaartjes deal. De Whello specialisten gingen voortvarend aan de slag door de website te optimaliseren. De actie werd daardoor spoedig gevonden in Google via verschillende zoekwoorden. In combinatie met een Google Adwords campagne trok de actie veel extra bezoekers en werd de deal een succes voor Nudeal.

Diensten

Wij hebben de vindbaarheid van deze onderneming verhoogd door het gebruik van Google Adwords. Waar dit tot resulteert? Het maximale bereik en aantal bezoekers behalen uit het beschikbare budget.

De doelgroep regelmatig online confronteren, zodat de onderneming in de top-of-mind blijft. Dit is wat wij hebben gedaan voor dit bedrijf. Wat het oplevert? Een stijging van herkenning en naamsbekendheid.

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.