Odeto.com

Uitdaging

Odeto is een relatief nieuwe speler op het gebied van designer meubels. Met een fysieke winkel in Amsterdam, wil Odeto met de webshop de wereld veroveren. Aan Whello de opdracht om de vindbaarheid in Google te verbeteren.

Wat we hebben gedaan

Wat betreft design stond de webshop Odeto.com als een huis. Een prachtige functionele website. Ook met de teksten zat het snor. Onze Whello specialisten analyseerde welke zoekwoorden interessant waren en hebben deze verwerkt in de webshop. Tezamen met onze linkbuilding werkzaamheden, zorgde dit voor hogere posities in Google.

Uitgevoerde diensten

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.