PCDiagnostics.nl

Uitdaging

PCDiagnostics is een wereldwijde leverancier van diagnostische software. Dit is software om problemen te detecteren in computer of smartphone hardware. PCDiagnostics.nl is een webshop met alle diagnostische producten en aanbiedingen. Een groot deel van de klanten wordt online verworven. Whello werd ingehuurd om voor meer website bezoekers te zorgen.

Wat we hebben gedaan

De Whello specialisten zijn voortvarend aan de slag gegaan met een SEO analyse. Met onder andere een zoekwoorden onderzoek werd er snel duidelijk waar de winst viel te behalen. Met nieuwe SEO teksten en optimalisatie van de webshop, trekt PCDiagnostics.nl nu 30% meer bezoekers aan!

Uitgevoerde diensten

Wij hebben deze organisatie geadviseerd en begeleid in SEO. Door het delen van onze ervaringen en expertise, kan het bedrijf nu zelf aan de slag en verder groeien!

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom hebben we deze organisatie geholpen om de website te optimaliseren en de doelgroep maximaal aan te spreken. Whello laat de eerste indruk verbluffend zijn.

Dit bedrijf hebben wij geholpen om niet alleen vindbaar te zijn bij de klant, maar ook bij Google. Samen met Whello is het gelukt om teksten te formuleren die voor optimale vindbaarheid bij zoekmachines hebben gezorgd!

Wij hebben voor dit bedrijf linkbuilding uitgevoerd, wat heeft bijgedragen aan een toppositie in Google! Bij Whello ontwikkelen wij hier de beste strategieën voor.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.

Kop koffie en sparren?

1+1=3. Laten we onder het genot van een kop koffie sparren over jouw organisatie en ideeën.